lovlovlovlov

Imorgon är jag frisk igen.
Jag hostar fortfarande läskigt ibland, men det är allt.

Jag fick ett blodtrycksfall imorse (det var lite läskigt, det svartnade för ögonen) men efter att ha tvingat i mig en liten franska (som i ett bröd, inte en fransman) så blev det lite bättre. Sen sov jag till 12.

Men imorgon så är jag frisk! Det har jag bestämt!

Lovet närmar sig med stora steg.
Jag är egentligen inte särskilt taggad... Jag har spenderat fem dagar hemma ledig, och det är ingen större grej. Jag skulle vilja skjuta på lovet en vecka, och gå i skolan ett tag igen.

Jag är en utav de där knäppa människor som hellre går i skolan än har lov. Visserligen så är det skönt att inte behöva beskymra sig över läxor och prestation, men det är nästan skönare att kunna gå till skolan och träffa alla människor.

Jag har haft turen att hamna i precis rätt årskull och linje, med precis rätt blandning av folk och fä (där jag själv placeras i den senare kategorin). Att gå till skolan är därför ingen större plåga, så som för många andra i samma ålder som undertecknad.

De enda ämnen som jag har det lite körigt med just nu är Matte C, projektarbetet och NuKon.

Sen vil jag jobba upp Sh och Re, men det får nog bli en senare fråga. BVi har ju fått nya lärare så det borde inte vara några större problem att diskutera fram någonting (som hade varit något av en omöjlighet för våran exlärare).

Nä, nu måste jag i säng, trots att huvudet sprudlar av saker att skriva så känns det tungt.
Jag ska verkligen gå i skolan imorgon! Om jag inte gör det så... har jag fått återfall och jag kommer spendera HELA DAGEN med att SVÄRA.

Tack för ordet!
Farväl!

fawks!

Jag talar med min bror i Brasilien (över msn) !

Jag älskar min bror i Brasilien.

Jag borde åka dit

eller så borde han åka hit

för det vore kul

att träffa min bror i Brasilien.


Min feber gick ner från 38,5 inatt till 37,5 i nuvarande sekund! Det är soft, och jag tror att jag är frisk imorgon! Lena är happy-face, men kommer troligen ändå inte vara kry imorgon heller.


Jag mår jätteilla när jag får feber har jag fått erfara nu. Efter ett visst gradantal så tror jag att jag ska dö under natten som följer, och när man kommer upp på ännu högre grader så börjar jag få tunnelseende.

Visserligen visste jag det där med tunnelseende redan innan, men jag trodde att jag hade växt ifrån det.

När jag var.. kanske... nio? så hade jag feber, och ganska hög sådan. Jag kunde titta på mamma från andra sidan rummet och hennes ansikte verkade inte vara längre än fem centimeter från mitt ansike. Det var asläskigt, och jag spenderade hela min feber-tid med att inte titta på sånt som var långt ifrån, utan såg alltid på det som låg alldeles intill mina ögon för att undvika det... läskigt.com.


Nä, nog om min sjukdom. Tillochmed jag är trött på den.

(EARTH HOUR)

Farväl!

38,2 grader celcius

Jag har numera feber på riktigt.
38,2 grader är min panna, och jag mår helkasst...

BLÄHBLÄHBLÄHBLÄHBLÄH

Nu när jag fått detta sagt (och förhoppningsvis tjänat ihop några sympatipoäng) så har jag lovat pappa att titta på Minority report med honom.

Jag ser fram emot att få gå och lägga mig, och siktar på att lyckas med detta runt klockan nio.

Livet är tråkigt för jag är sjuk och kan inte leka med någon *tears of sadness* (sympatipoäng!!).

(och jag läste texten till About a girl, och den verkade handla om förnekelsen om en förälskelse snarare än förrakt inför någon... detta bevisar det kända faktumet: Ser man inte helheten så ser man inte hela bilden. Genast så blev den mer respektabel låt.)


Farväl!

Nu har jag knarkat spotify igen

Här kommer The Academy is med About a girl.
Lite fjortis, men det svänger!

Plus att det är lite udda text.
Inte så jättemycket, men lite.


SJUKT arrogant, men underhållande på ett föraktfullt vis.



Farväl!

nä, det är verligen inget party här...

edit, längst ner.

Jag håller officiellt på att svettas ihjäl, men tar jag av mig kläder så fryser jag.

Mina vänner, jag är sjuk.

Jag sitter nu i mitt rum och försöker fördriva tiden med någonting kul, men  det är inte så lätt för jag fixar inte läsa eftersom min ögon gör ont och vill inte röra på mig för jag är orklös i hela kroppen. Sova är inte heller ett särskilt bra alternativ för jag sov till tolv och jag vill gärna kunna somna ikväll...

Detta kom som en överraskning för mig också.
Det var först kvart i åtta i morse som jag liksom frågade mig själv om jag skulle stanna hemma, och en kvart senare så hade jag samlat tillräckligt med mod och anledningar för att kunna förmå mig själv att sjukskriva mig.

Jag gillar inte att sjukskriva mig, men om jag känner att jag inte skulle tjäna någonting på det och att mina klasskamrater troligen inte skulle få särskilt mycket ut av mitt sällskap så anser jag mig ha ett godkänt skäl.


Nä, detta blev onekligen ett tråkigt inlägg.

Edit.
Jag har hostat större delen av kvällen, känt mig lite slö i skallen. Jag ska gå och lägga mig nu, och klockan är inte ens elva. Jag har roat mig med att inte göra någonting, läsa 40 kapitel av Bleach (är numera på 227) och strö-lyssna på spotify... samt, förstås, HOSTA LUNGORNAR MIG.

Det är verkligen APtråkigt att vara hemma sjuk.


Farväl!

projektIS

Jag fryser.
Om jag inte var så generad över mitt biologiska arv skulle jag säga att jag hade mensvärk.
Men det är pinsamt, så jag säger inte det.
Jag vill inte sitta här och skriva projekt utan jag vill spela piano.

Livet suger...

Men jag lever.

Jag funderade på om jag skulle bjuda min medresenär på bussen till storvik på en Kick (som min älsklingskarl "glömde" i min väska) men jag kom fram till att jag nog bara skulle få ett överaskat "Nej, tack." och ville inte skapa nån skum stämning.

I och för sig, om alla skulle bjuda på godis i bussen så skulle det ju inte vara weird... men tyvärr är det bara skumma typer och SKUMMA typer som bjuder på godis.
Tyvärr så blir man lätt sedd som den ene (SKUM!) om man är den andre(skum)...

Övrigt så är jag taggad på filmkväll!

Farväl!

ojojojojlenanublevdetpartyigen.

Party hos Bocke!

Och innan dess var Martin här (jag gillar verkligen den karln), och imorgon (senare idag) ska vi på bio!
Tillåt mig uttrycka mitt nykära tillstånd med ett hej.

HEJ!!!!!!!!

Tack så mycket.

Men innan detta inträffar så har jag som sagt varit hemma hos Bockes far och insupit en festatmosfär och druckit rom med Schweps Ginger Ale (det var verkligen ingen hit...) med mer av det första än det andra...
Jag kan dock inte säga att jag är väldigt påverkad, men det märker jag väl först imorgon när jag vaknar och kan reflektera igen...

... okej, jag erkänner.... jag missade min busshållplats hem, men det var endast för att jag pratade med Korset (som jag av en händelse hamnade på samma buss med). Min förvåning över att se min busshållplats glida förbi kan bara beskrivas med ordet: Obeskrivlig (förvåning), ty i mitt huvud var jag ett stopp bakom... men detta gjorde ingen större skada, eftersom det är ungefär lika långt från "fel" hållplats som från den "rätta".

Partyt var helt okej, med allsång, körsång, fyllesång och Queen (som är en kategori för sig). Takklättring och alkoholinrättning också.

Nu väntar sängen. Och bio imorgon.


God natt och farväl!

brrr.....

Jag vet inte om jag har nämnt det, men min vandrande pinne har nu gått hädan. Jag har näst intill ingen aning om varför den dog, för den hade mat i terrariet när jag upptäckte det, men den är onekligen död.

Jag måste erkänna att jag inte känner någon större sorg över att förlora den stillsamme och något äcklige rumskamraten som har bott med mig sedan slutet av november. Jag har tyvärr aldrig varit en husdjurs-typ, och detta gäller även när det kommer till insekter...
Men jag försökte aldrig döda den! Jag lovar, utan jag blev överaskad över att den var död, faktiskt.

Bortsett från detta så var det sista dagen med Bockes projekt, och trots att jag SÖG under sista uppvisningen (mina sax-noter hamnade på golvet/i o-ordning, så jag tappade bort mig och spelade REJÄLT fel under Havet är djup samt spelade fel på Ta en kyss)... Men det är iallafall slut nu, och det är ganska skönt att det är över så att man kan fokusera på sitt eget projekt nu i fyra(!?) dagar.

På lördag ser jag fram emot en avslutningsfest hemma hos BockeInCharge. Party party!

Jag ska nog gå och lägga mig om en timme.

God natt och Farväl!

trötter personifierad.

Jag tänkte citera en välkänd figur i mitt liv.


Max Lönnberg förklarar användningen av derivata:
"Med vi säger att du vet hur mycket det har snöat i punkt A, och du vet hur snabbt en plogbil kan köra där. Om du också vet hur snabbt en plogbil kan köra i punk B, så kan du räkna ut när det började snöa!"

Max Lönnberg är inne i förkortningsvärlden:
"LOL... Det beetyder laughing out loud... eller lots of love... eller lozer of lozers."

Jag till Max när jag hade tagit tåget till Sundsvall:
"Jo, resan gick bra! Den gick som på räls."

Nu när ni är insatta i min och Max relation så beder jag eder god natt!

Farväl!

pappa lagar palt

Jag har repat sedan klockan 12 till klockan jvart över 5 idag.
Egentligen skulle jag ha börjat redan klockan nio, men jag mådde illa igår och hade inte blivit av med det imorse och bad om dispans.

När jag gick till repet senare så mådde jag nästan helt okej, men sen efter två timmar så märkte jag att jag kände mig lite underlig igen, och vid det här lagret så är jag konstaterat illamående. . . Jag är så sjukt trött på det vid det här lagret...


Jag lyssnar på Anna Ternheim (genom Spotify!! Martz är bäst) och far fixar palt, och jag kan knappt vänta till det är klart! Det är så himla gott med palt... Riven potatis som trycks ihop till bollar och sedan kokats till stora "klimp"-bitar. Äts helst med smör, fläsk/baccon och lingonsylt, samt gärna en rödkolssallad alt. en broccolisallad. MUMS!

Jag funderar på att skippa mina mag-ont-piller ett tag för att se om det är någonting sådant som skulle kunna spela roll, men om jag skippar dom så kommer jag nästan garanterat få ASONT i magen så småning om... Känns som ett PestEllerKolera-scenario...

Aja, Anna piggar upp mig och jag ska nog se på en film. Kanske Gladiator, en andra gång?
Jag och Kungen såg den i förrgår, men jag tror att jag måste se den en gång till för att få ett samlat intryck av den. Vi får se, jag ska iallafall spendera natten hos min far. Det har jag bestämt.

God natt och Farväl!

Halv nio

Jag erkänner mig än en gång skyldig till att skriva fler än ett inlägg om dagen.
Jag ber om ursäkt, och hoppas att ni någonsin förlåter mig.

Klockan är vidare ungefär halv nio på kvällen, jag har planerat att antingen skriva projektarbete (som tydligen skulle vara inlämnad nästa vecka) eller spela gura resten av kvällen.

Jag har insett att jag är sjukt duktig på at spela gura. Min senaste läxa spelade jag igenom sammanlagt tjugo minuter på två gånger, och den satt nästan som ett smäck när jag skulle spela den för min kära lärare. Han blev nästan lite lyrisk vid tanken påatt jag skulle öva tjugo minuter varje dag och hur bra jag skulle bli då.

Så jag funderar på att öva lite oftare.

Mitt VG på nivå 1 stör mig, och jag ska banne mig sätta ett trebokstavigt på nivå 2, annars så ska... snubbla någonstans. Jag blir lite arg på mig själv för att jag inte övar, men det verkar som att jag aldrig får tid över helt enkelt, det är stört.
Lena får helt enkelt ta sig i nackskinnet.

Sen så sitter jag och undrar över hur pass ego det var att skriva det där alldeles nyss. Jag vet att det är många som kämpar för sina G:n, och jag tycker det nästan är pinsamt att säga att man satsar på höga betyg. Jag har ett otroligt läshuvud och det har alltid varit lätt för mig att få lite högre betyg, och blir jättearg på mig själv när jag inte får det betyg som jag satsar på. Sedan så tänker jag på de som kämpar otroligt för sitt G, och så skäms man över att man blir irriterat över sitt "ynkliga" VG.

Jag hatar verkligen att diskutera betyg, för det känns alltid som att man trycker ner på dom som kämpar för sitt godkänt när man säger att: Ja, jag fick två fel på senaste matteprovet (som ett exempel, jag får inte två fel på mina matteprov)... Tusan, du fick bara två rätt.. jamen... lycka till nästa gång?

Hur säger man att man ansåg att sitt eget resultat är dåligt, men det betyder inte att den andres är det, fast dennes är lägre?


...Samtidigt tycker jag att jag är lite fånig som skäms över mina höga ambitioner, och därför tvingade jag mig att skriva här att jag är duktig på gura.

Så, hej, jag heter Lena och om jag lägger på ett kol så kan jag få MVG i gitarr nivå 2.

Hoppas att ni inte önskar att jag ska snubbla någonstans för det. . .


Farväl!

varförsåillamåendeminvän?

Jag har mått dåligt den senaste veckan.
Mått illa, typ som i att jag skulle vilja kräkas men inte behöver det. Det känns helskumt.
Jag gissar att det har någonting med min biologiska cykel att göra, men jag har aldrig mått såhär "rent" illa. Jag har inte ont, utan det känns bara konstant som att jag skulle vilja kräkas.
Jag drömmer om att jag vill kräkas.
Det känns lite underligt...

Och nej, jag är fortfarande inte gravid (precis som hela mitt liv hittills).

Jag har varit astrött den senaste tiden också (jag har tyvärr inte varit något vidare sällskap för alla som har velat spendera kvällen med mig) och trots att jag sover lika länge som jag gjorde innan jul så känns det som att jag är tröttare nu. Detta trots att jag hade sjukt mycket mer för mig under den perioden än vad jag har nu.
Det kansek är någonting som slår tillbaka? Jag har faktiskt ingen aning, men jag vet att jag har varit supertrött sen... ja iallafall en-två månader.


Detta till trots så vill jag poängtera att det även var länge sedan jag kände mig så genuint lycklig också.
Jag gissar att allt illamående beror på att jag har ätit för lite godis.
Kort och koncist och KLOKT!
Jag älskar godis.

Det kan iochförsig också bero på att jag har flyttat datorn till mor, och hos henne har jag internet om nätterna. Detta hade jag inte hos far, där den stod förut och enbart användes som musikförvaring och musikspelare. Detta skulle kunna spela en liten roll i varför jag är så trött... MAYBE!

Farväl!

Oj vilken tur! Jag tog en simtur!

Jag är rädd att det kan bli några fler inlägg än vanligt idag, för jag har verkligen ingenting mer att syssla med... Jag ska skriva projekt, och laga middag och sedan så har jag ingenting mer för mig... så ja, det kan hända att jag fördriver tiden med att skriva lite fritt här. för det är kuligt!

Jag använde mitt 4månaders-simkort idag för första gången (jag fick det för ett par dagar sedan) och kände mig smått udda där jag kom och simmade med alla medelålders-sam-simmare. Mina handleder kändes helsköna, men mina knän sa ifrån, och jag börjar tvivla på att jag någonsing kommer hitta någonting att röra mig med utan att förstöra några leder. Vi får se när sommaren kommer, när jag kan springa, och kanske få upp stabiliteten i knät på den vägen, och fixa handlederna med simningen.
Jag började rätt lugnt såhär i början, kände lite på hur pass mycket jag orkade, hur pass effektivt jag simmade och hur det kändes att röra mig igen (även fast det inte gick överdrivet snabbt...), Jag simmade i trettio minuter och satt i bubbelpoolen runt tio, och hann precis med 3bussen hem igen.

Det har tyvärr snöat ungefär hela dagen, och vid det här lagret så har jag verkligen tröttnat på snö och kyla. Visst, det är fint när det snöar och det är mysigt med snö, men det är ju mars! Det ska inte snöa då! Jag vill ha krokusar och gräs och torra trottoarer, och värme!

Nä fy tusan! Nu ska jag skriva projekt!

Farväl!

Silversked.

Det är allt för länge sedan jag hörde dig andas.


Farväl!

Chips och en annalkade projektredovisning.

Ja, här sitter man igen.
Den här gången så har jag faktiskt planerat att göra lite projektarbete, dvs skriva på den skriftliga delen. Så jag har en bunke vitlökschips i knät och tänkte sätta igång innan det börjar logga in folk på msn. Det är dödsdömt ifall man har msn på när man sitter vid datorn med skolarbete, och helst så ska man låta bli internet också på samma gång för på någon vänster så lyckas man alltid syssla med någonting annat än vad man tänkte från början.
Se, jag sitter och bloggar när jag egentligen ska skriva...
Arbetet ska vara inne på fredag, och jag börjar med det nu.
Lena planerar alltid i god tid (?) .

En Trocadero hade absolut inte suttit fel, och appropå det så är jag skyldig Martin (G) tio kronor för en bruk innehållandes ju det, vilket jag insöp under matte C i förran veckan... och appropå matte C så ska pappa snart komma hem och hjälpa mig förstå definitionen av derivata, och hur man använder den praktiskt.
Troligen kommer jag bli helstörd på att jag inte förstår vad han menar första halvtimmen ungefär, men efter visst besvär och en megastor sked portion tålamod från min fars sida så kommer jag nog att förstå det. . . Jag vill verkligen ha ett MVG i den kursen (jag älskar matte).

Idag mötte jag Iblis ersättningslärare, och hon verkar väldigt trevlig. Jag träffade henne visserligen bara i 15 minuter, men de andra som har träffat henne verkar också tycka att hon är helt okej. Vi skulle ha haft samhällskunskap idag klockan tre, men alla andra var upptagna med rep, och elevrådsmöte och restidrott att den enda som dök upp på lektionen var lilla jag.
Så vi satt och filosoferade lite i femton minuter, och sen så fick vi båda två dra hem.

Och nu är det meningen att jag ska skriva mitt projektarbete.

Farväl!


Jagblirsågladnärjagserdig

Jag och bandet hade våran första spelning idag, och det gick absolut okej!

Lite nervigt under de första tre låtarna, men de sista två (vi har bara fem färdiga låtar) gick helt lugnt!

Det var chill, speciellt när det inte var så (relativt) mycket folk. Visst, det var väl kanske 20-25 pers men med skolspelningarna så har det säkert varit upp mot 100, så en fjärdedel kändes inte så hiiiimla mycket. Väl där var Martin, Peter, Nilsson, Sanne (från feriepraktiken på Hedåsen), Johanna (tjejen som sjöng på Mix), Douglas pch Leo (en kort sekund) så det var lite folk iallafall.
Tyvärr så ville inte basen funka!!! Ljudvolymen växlade oberoende om man vred på knapparna eller inte, och vi kunde inte komma på vad det var för fel... det sög, men det förenklade för mig en hel del att bara fokusera på sång och inte behöva tänka på basen också. En annan grej som var lite jobbig var att det inte fanns någon mixer framför scen, så man fick springa fram och tillbaka för att få en ljudbild som verkade okej. Eftersom vi sysslade med basen som krånglade ända fram till "spelningen" (ingen riktig spelning egentligen, utan vi agerade nog mer som underhållning) fick vi lyssna på folk som satt i publiken för att kunna fixa ljudet så att saker hördes ordentligt. Det var sjuuuuukt dåligt måste jag säga, och jag vet inte om jag vill spela på biblioteket igen om de inte fixar en ljudtekniker som kan hjälpa oss med liveljudet.


Appropå spelning så såg jag Anna Ternheim i torsdags, och jag kom hem alldeles salig.
Det finns seriöst två artister jag skulle kunna gifta mig med bara för att de är så j**********************vla bra på scen.
Den ena är Jason Mraz, och den andra är Anna Ternheim.
Det var så jäääävla hett (extas-hett, inte KT-hett) att jag höll på att sjunka igenom golvet! Jag satt längst fram = heaven! Jag hade kunnat tagit på henne när hon stod som närmast... Jag tror att jag dog lite innombords för att jag inte är lika cool som hon är.
Lätt värt 300 kronor.

Under helgen inleddes även andra månaden med min fästman.

Vi är ett matchande par tofflor.

Anna Ternheim - My heart still beats for you
(samma turné som jag gick på, men i Norrköping)



Farväl!


Tackar så mycket

Tack så mycket för mitt liv.





- Brudar!
- Piano!


Farväl!


PS. Vem är Stevie??? DS.

En fröjens dag!

1. Bocke fixade körkortet!

2. VI SLIPPER LEKTIONER MED IBLIS (dvs resten av livet!!!!) !!!!
(ja, det förtjänade 8 utropstecken)

3. Jag fick en bas (på avbetalning) av min kära far!
Den är så himla snygg att jag dör! Jazzbas i björk... så snygg att det är näst intill sanslöst! Nu ska jag spara till en förstärkare bara... Happie face!

4. Jag fick ett badkort av min far!

5. Jag köpte min första bok på bokrean! "Den hemlige kocken" som jag har kikat på ett tag och tycker verkar helsmart.


Helt underbar dag om man bortser från att Iblis var arrogant, oförskämd och KÄRRING, plus att jag missade bussen till mamma och fick stå och vänta en halvtimme på nästa.

Men bortsett från dessa små "detaljer" som man skulle kunna kalla dem så har min dag varit jättebra! Klockan är halv tolv, och jag sitter i mys-morgonrocken samt kikar runt på internet.


... och jag vet bara en sak som hade kunnat gjort min dag bättre!


Ben folds five - Don't change your plans



Farväl!

// Fantomen

sena nätter och sena mornar.

Idag utspelade sig en stor händelse i min kriminella bana, en händelse som fick min brottsliga status att höjas från -5000 till +1 000 000! 

*trumvirvel*


. . . I'm not telling!!!!!


Tack för ordet!



Oh Laura - Black and Blue



Farväl!

RSS 2.0