---

Man missbrukar inte "Låt bli.", och det gäller bara för att man ska kunna samla sig, och inte för att undankomma bråk när man har gjort fel.

Utan för att man ka samla sig så man inte slår sönder någonting.

Det är en varning.


sammanfattningsvis över min bergodalbanehelg.

I fredags hade jag det stora nöjet att träffa Malena Ernman och Tomas Ledin.
Eller... jag hade det stora nöjet att få TITTA på Malena Ernman och Tomas Ledin, eller M-Lena och Tompan som jag brukra säga, för vi är SÅHÄR tajta *visar upp ett avstånd på en kvarts millimetar mellan pekfinger och tumme*. Dom hade kanske inte särskilt mycket matnyttigt att säja, men jag konstaterade snabbt att M-Lena var väldigt mycket mer karistmatisk än vad jag trodde och att Tompan var lika van med sitt kändisskap som jag förväntade mig...

Vi spelade på krysset klockan tre, och hur det gick vet jag itne, för jag hade ungefär NOLL medhörning... men några kritiker sa att det var bra (sen om det var min stämma eller mina basiska talanger dom syftade på vill jag helst inte veta... jag låtsas att det var stämman, för basen läter JÄMT bäst!). Sen gick jag och Gautam på valskurs, tillsammans med Juice och Mr. Juice.

Jag och Gautam ägde hur mycket som helst, och Gautam har fått ansvaret att lära både sin och min make (=samma person) karlarnas valssteg senare, för jag hade fullt shå att komma ihåg mina egna. Det är knappt så att jag kommer ihåg dom nu.
Micke var iallafall hur skön lärare som helst! Jag skulle ha garvat ihjäl mig om det inte var en massa folk där!

Kvällen fortsatte med förfest (här är då en utav bergodalgrejerna jag pratar om), Lillis och LOBBY!


Lobby ÄGDE! Jag hade verkligen hur kul som helst!

Trots mina desperata försök att dansa bort min huvudvärk så var jag dock till mitt stora förster tvungen att gå hem redan klockan tolv...

Men som sagt ägde det, och jag ville inte gå hem egentligen = dubble sad face   ---->  :((

Imorse (klockan elva...) väcktes jag av att Sara och Mrs. K kom och skulle bära in lite grejer i huset för att Sara skulle flytta.

Jag var jätteorolig för min tyger till balklänning, för dom har inte kommit än, så jag kollade upp min beställningsorder.

Sen visade det sig att det inte hade dragits tillräckligt med pengar från kontot, så dom har inte ens skickat iväg tygerna. Detta trots att det är DOM (tyg.se) som drar pengar, och inte vi. Och det tar en vecka för tygerna att komma hit...
Så nu finns det inte en chans att vi kommer hinna få tygerna innan balen, och vi måste åka till Bolänga och handla tyger.

VILKET SUGER för jag hade verkligen vänjt mig vid färgerna... och nu måste ändra mig IGEN. Vi har letat tyger hur länge som helst verkligen, och bytt färg flera hundra gånger (känns det som).


Det här var övrigt årets längsta inlägg (?) och jag måste skriva svenska.



Man vet att det är varmt när man inte bryter av chokladbitarna, utan böjer av dom...

huvudvärk suger.

FAN TA HUVUDVÄRK.

Den avbröt min så jävligt shysta kväll.

Ett reportage är inte alltid ett reportage.

Nu har jag fått reda på någonting nytt.

När man säger reportage så menar man inte alltd ett reportage, utan man menar en rapport.

speciellt på samhällskunskapen.


LENA ÄR MEGAFÖRVIRRAD.

HERRE MIN ÖLKDNJSA PANIK!

ALLA PRATAR OM STUDENTEN.

Att gud vad skönt det är, nu har jag inga arbeten kvar och det är bara slapp kvar!

Jag har ett svenskaarbete, tre samhällsarbeten, en massa matte och en religionsuppgift kvar.

ÄR JAG SÄMST, ELLER ÄR ALLA ANDRA BÄST?

Jag har seriöst världens panik!

Det är verkligen bara två veckor kvar till studenten. Trust me, I know, jag har kollat i kalendern...


UACH!

En vänlig motion.

Det finns ingen som känner sig manad att gå på en promenad med mig?

. . . Snälla?

heyheyHEY

Jag har kommit fram till ett ganska deprimerande faktum.

Ju mindre jag har att göra på dagarna, ju mer bloggar jag.

Det är så ocoolt att jag bara skriver jättemegasuperlite idag.

"hej, jag heter Lena. Jag har haft 14 barn, men bara på onsdagar."

eh once again

Nu vill jag bara, med reservation över förseningen, förmedla min oerhörda lycka över att EN BRA LÅT VANN EUROVISION för första gången på år och dagar! En sån oerhört glad karl, och usiken är inte superduperavancerad, men det låter sött och trevligt... OCH HAN SLUTAR ALDRIG LE! DET ÄR BÄST! WOOOOHOOOO!!! OCH scenshowen är häftig!
Plus att han har en lugg som påminner mig om någon jag känner = happy smile!




Farväl!

Druged out of the ordinary.

Idag har jag repat med bandet.

Eller, jag skulle ha repat med bandet.

Vi skulle ha börjat klockan 11.

Halv ett bestämde jag mig för att ta en promenad i vädret, och inte missa hela dagen.

Halv två var jag hos Annzter och väntade på skjuss.

Halv tre hade vi gått till mig, och var alla samlade.

Halv fyra var vi bara två igen.

... Det blev inte så mycket repande, men desto mer låtskrivande och in spelande... till headphonesen vägrade funka.

... men jag är iallafall frisk idag, och vaknade upp bredvid Martins äkta hälft, och min bättre hälft.
Vilket var najs.

Igår var helweird. Jag hade lågt blodtryck större delen av dagen, och bara att gå till Maxi var jobbigt. Jag andades tungt på vägen tillbaka! Då hade jag i och för sig fått lite träning genom att få leka runt lite med Martz, men ändå, jag kände mig som en riktig sjukling hela vägen. Jag fick inge syre till huvudet, mitt balanssinne var något ur funktion och jag kände mig jättedrogad hela dagen, ungefär....

Jag hade iallafall tur med sällskapet, och fram emot tio-tiden hade jag fått tillbaka balansen ordentligt och vi kunde ta en lång promenad i kvällsluften.

Efter att ha varit sällskapslös i... hur länge som helst så kändes det skönt att bara vara med någon, speciellt när jag inte smittade uan bara var... drogad.


öh, sa jag att jag var vaken?

Edit.
Den här nya mallen är inte världsbäst den heller, men jag ska fixa till den så snart jag får tid över! Jag lovar! Ni behöver inte stå ut med denna standblogg så hiiiimla länge (hoppas jag, JAG tycker inte att den är snygg)...


När jag sa att jag kände mig klar i huvudet så visste jag inte vad jag pratade om. Nu, sex timmar senare, skulle jag knappt ens kunna skilja på en elefant och min säng! Guuud, jag är så himla trött i skallen, och har varit sen klockan... tio? nu kommer jag bergis bli övertrött och inte kunna sova förrän klockan blir TVÅ!
Bläh, jag är jättetrött...

Men jag ska nog byta mall på denna blogg känner jag, för jag stör mig på den här kursiven! Bläh!

Blähblähblähblähblähblähblähbläh! Jag är megaseeeeeeeg!
Men jag ska nog till skolan imorgon iallafall! Annars så får jag inte se mina klasskamrater på... hur länge som helst! Och det vore ledsamt, ju!

Usch och fy farväl!


HAHHAHAA

Såhär i stilljan av min vardag läser jag igenom alla bloggar jag har.

Jag garvade så jag dog, för jag kommer faktiskt ihåg det här! Jag har tillochmed kort på det på bilddagboken.... GARV!

"Sen lirade vi lite kort och så, jag fick storstryk. Hon hade några kortspel på lager där man var tvungen att vara snabb, gissa hur det gick med en *jag* som var lika trött som om han inte hade sovit alls *suck*. Efter jag fått däng några gånger kom *Majsan* och skulle vara med. En omgång la jag typ.. 6 kungar och tänkte nu ska jag fan vinna!
Men tror du inte hon funderar en stund och lägger sedan 8 ess? Jag fattar precis ingenting, hur fan gick det till? Sen ca 20s senare börjar jag fundera.. Hmm... WTF?! Sen kollar jag korten och ser att typ 5 av hennes ess vad randomkort, hon hade lagt dom i en hög som jag inte såg och jag fattade ingenting. Dom garvade som fan och jag fattade inte, usch vad ägd. Man ska inte spela kort med systrarna *vi*! DOM FUSKAR
!"


HAHAHHAGADLKAGFSDHFLKDFHGLKhdgs (som min bror i brasilien hade sagt).


"Middagen bestod av min far och mina alldagliga glåpordskastande och hemmagjorda pommes. Stämningen var tydligen uppskattad, för Kungen skrattade åt oss. . .
Min far gillade även Kungen, troligen av det simpla skälet att han går på Göranssonska (min far tycker att alla som går på göranssonska är automatiskt helReko människor).
"

Jag var också ganska rolig bloggare på den gamla goda tiden. Citat taget från en blogg som numera inte används lika frekvent som den gjordes på den tiden, eftersom... ja... nån blev arg på mig.


bläh, jag är hungrig.

Jag har bara fyra arbeten som måste göras ikväll, sen är jag klar med samhällskunskapen! Yes!
Det känns metal!
Det känns nästan lite skönt att jag blev sjuk, så att jag har kunnat sitta hemma och göra dom utan att känna mig stressad. Med Carmen och allt så har det inte känts som att man har haft tid att sitta ner och fokusera på någonting annat, plus att började bli sjuk redan då.
Nu har jag snytit blod (äckligt men sant) i ett par dagar, men jag är klar i huvudet, även om jag inte känner mig riktigt kry i kroppen. Detta kan dock bero på att jag knappt har ätit någonting...
Jag kommer nog dra tillbaka till skolan igen imorgon, ochdet känns skönt att jag är ordentligt uppvilad.
I morse vaknade jag klockan halv nio (!!!), och jag var supersäker på att klockan var åtminstone halv tolv. Det är nog första gången på hela året som jag har vaknat innan klockan nio utan att mobilen ringer på mig. Det var faktiskt superskönt!

Nu är jag taggad på pappas grillning, och även på att han ska skriva ut min debattartikel så att jag kan analysera den (samhällskunskap).

Jag har hört några fåglar viska att den nya läraren är sämre än den gamla, men nä, det kan jag verkligen inte hålla med om. Visserligen så får vi ingen id på oss att göra klart uppgifterna, men vi går iallafall igenom vad som ska göras på lektionstid, och måste inte sitta hemma och lista ut vad det ska handla om...
Men som sagt så får vi bara en lektion på oss att göra klart våra uppgifter, vilket kan verka lite lite. Men, till lärans försvar bör nämnas att det är hur många lektioner som helst som går bort i och med frilufsdagar och musikprojekt, och det finns inte så många lektioner att slösa på... så att säga.

Äh, jag längtar till solen tittar ut igen, och jag kan gå ut och kasta boll med någon olycklig sate. Det är soft.





Farväl!

Sadlar! svor hästen.

Sjukdomsdagar än en gång.

Jag kände dock för att göra lite nytta i mn yra och drog iväg till mor och tvätta, samtidigt som jag drar med mig en massa kringskräpande kläder. Jag hängde tvätt, tvättade och sorterade tvätt till klockan halv två, varpå jag spelade SSX i en timme (det började med att jag missade bussen, och sen missade jag en till...).

... nä, jag klarar inte av att skriva mer. Jag känner mig jätteskum i huvudet...

Farväl!


solsolsolsol

Solros, solros, på marken där
Säger när som våren är här!

Jag är superduper trött, snuvig och det kliar i mina ögon... MEN, mina vänner, jag är inte pollenallergiker! Jag är förkyld.
Våren bringar onekligen överraskningar!
Jag funderar på att sjukanmäla mig ifrån skolan imorgon, för jag känner mig så läskigt... liksom nästan lite depprimerad, men jag har egentligen bara kola till hjärna (tror jag).
Detta skulle dock resultera i en tredje saxofonlektion som missas, och även ännu en arbetsmiljö- och säkerthetslektion.

Dock anser jag mig näääästan ha skäl för lite kompledigt eftersom jag har jobbat med carmen hela veckan mellan (som tidigast) 9 till (som senast)  halv 9. Jag ve att det inte är lika länge som skådespelarna var där, men endå... jag känner mig helt utsugen.

Jag vill dock poängtera att om jag är hemma från skolan så är det faktiskt för att jag känner mig dålig på riktigt! Jag har bara sjukanmält mig på låtsas en gång, och detta för att  jag hade ett prov som jag kände att jag verkligen inte skulle klara av, som enda lektion (det krävdes en hel del övertalning också).

Klockan är knappt 11 och jag är trött som stryk(!)... Lena kastar in handduken tidigt, och repar sax imorgon bitti!





Jag har noterat att det flesta av mina rubriker i slutändan bara blir ett ord, som upprepas hundra gånger.


Farväl!

garv på genrepet

Jag och K-H satt vid mixerbordet på genrepet till treornas musikal idag.

Mitt under Mikaelas sång tar K-H upp com-radion och ringer till Bäckman, som sitter två stolar bort vid ljusbordet! Denne blir något panikslagen och tittade jättekonstigt på oss, och tyckte nog att vi var något underliga som knappt kunde hålla oss för skratt på hela låten!!!

ÅH, DET VAR HUMOR!

UNDERBARA HUMOR!

Jag garvar fortfarande när jag tänker på det, det var så klockrent!!!

Värt att minnas mina vänner, värt att minnas!

Farväl!

dude, wassub?

Mitt rum är ungefär lika stökigt som en krigszon för tillfället, till större del för att jag har varit hemma sammanlagt tre timmar sen i fredags.
Goth-partyt innebar en något hektisk kväll, då jag inte bara skulle sminka mig själv utan även mitt ärade sällskap. Det ligger för tillfället sminksgrejer, en isärtagen kakform, böcker och kläder över halva mitt rum.
Och hårspray, inte att förglömma hårsprayen.

Det var dock ingen större utklädnad annars, om man bortser från mig, Martz, Twins och Storm. Visserligen var de flesta sminkade, men det var inte med samma engagemang som vi! Så bästa utklädnad går till *trumvirvel*....... STORM! Med motiveringen: Som lätt hetast klädda deltagare, tog Storm oss alla med storm (höhö). Det bästa var när vi bytte byxor. Det var LOLIGT.

Sen tog jag det lugnt hela lördagen. Jag erkänner att jag skulle spela in egentligen, men plötsligt så fick vi en oplanerad tidsbrist och jag kände inte att det var värt att släpa ner alla grejer för att sedan inte hinna spela in något (så det får bli senare).
Dagen spenderades istället i norrsätra med chill på balkongen, middagsbjudning (köttbullar och pasta) och Kyle XY (som är världens bästa serie men var mycket bättre i början).

På söndag var jag på FH-kajen klockan 9 (!!!!) och bar in rigg till treornas musikal!
Fem timmar passerade med ljudriggning, mysko ljud och JÄTTESTOR portion väntan.

Och jag hämtade tygprover till min balklänning. Den kommer bli megafin!

Ja, och idag har jag varit med och varit ljudtekniker på musikal-föreställningen mellan 9 och tjugo i 8. Det har gått ganska bra. Det är absolut inte så att jag är en proffesionell ljudtekniker, jag förstår hur man rent praktiskt fixar saker, men jag kan inte direkt säga vilken frekvens någonting ligger i eller hur man utan tvekan fixar ett ljudproblem (snarare med viss tvekan).

Nä, du är det städdags, och någonting att äta som gäller!

Farväl!


helghelghelg

på dagens schema ligger:

Promenera!

Simma!

Goth-party!


GAH det är så sjukt varmt i mitt rum! Jag tror jag dööööör!

Och jag har alla gradiner och persienner fördragna, kan det bli varmare endå??

Haha, eller är det jag som är het???

Flumm-dag.

grubblegrubble

Tänk er, vänner och fiender, att i måndags hade jag inte en enda lektion!

Vad spenderade Fantomen dagen med?

Städa, och i trevligt sällskap.

En lägenhet i Sverige ser numera en aning renare ut! Mission accomplished!
Nu menar jag inte att det är mig ni ska ringa till när ni behöver få lägenheten städad... ni får gärna bara ringa mig för att det är trevligt istället!

Jag har insett att jag börjar tidigast halv elva tre dagar i veckan, en dag klockan nio och en dag inte alls (jag är ledig på fredagar, vilket är najs).

Imorgon får jag tyvärr njuta av ett o-angenämt matteprov, och hoppas självklart på det bästa men räknar med (haha, matteskämt!) det näst bästa.

Det var övrigt friluftsdag idag, och mina kläder luktar tydligen brandrök. Iga gräsbränder startades men jag lyckades stå i röken när vi gjorde kolplättar (beståendes av mjöl, vatten och salt. Optimal studentmat!) så mina kläder är inte de mest väldoftande i huset, om ens i stan.

Men undertecknad lyckades faktiskt avhålla misig från att äta upp hela lunch-melonen som densamme tog med sig till lunch, som sagt, och planerar nu att sätta tänderna i resten! MUMS! Vi hörs och syns!


Farväl!

Jag gillar att dra på krogen!

Jag var och gjorde stan osäker igår!

Först träffades jag och Kay-ro i parken för att insupa stämningen i luften! Tyvärr tyckte solen att det var för sent, och den hann gå och lägga sig innan vi hann njuta av sommarvärmen ordentligt.
Ingen större skada skedd för vi promenerade bortåt och hamnade så småning om hos AnnZter! Där införtärde jag rom och cola, Key-Ro en och en halv xider och AnnZter nån (ekologisk) öl!
Vi var hemma hos henne ungefär till klockan halv 11 och sen drog vi vidare mot staden!

En kvart senare spatserar tre (mer eller mindre) påverkade brudar i på Lillis med en efterhängsen knarkare i kölvattnet. Knarkaren var inte med i vårat sällskap utan följde efter oss från biljardhallen med frågan "Kan jag hänga på er? Vart ska ni? Jag har blivit utkastad från varje bar...".
Han fastnade dock i dörren in och det var inte utan att vi damer drog en lättnadens suck!

Vi slog oss ner vid ett bord och fick snart sällskap av Jo-Najs och Nil-son som hade fått samma ide som vi (= att göra stan osäker denna bella notte). Sen satt vi där till klockan 1, och snackade skit och hade trevligt som vanligt folk gör på en fredagskväll!
Eller ja, som vanligt folk hade gjort en vanlig fredagskväll om inte alla hade varit ut dagen innan, på valborg. Det var soft och lagom tomt, i princip bara vi och alkisarna!

Sjukt skön kväll! Jag saknar chokladen som blev kvar i Key-Ros godispåse, men samtidigt så sitter jag och smaskar på mammas snask, så jag klagar absolut inte!


Nästa vecka ska jag inhandla en tele-telekabel och en stämapparat. Jag har ingen aning om hur mycket det kan gå på, men jag måste göra det! Jag har lite dåligt samvete över att jag inte har lämnat tillbaka Marias grejer än, så jag ska försöka få det gjort nu i veckan!

Vi syns i nästa vecka! Farväl!

RSS 2.0