soulmate - Natasha bedingfield

Ursäkta om jag överskrider de oskrivna regler som ligger och skvalpar när jag frågar:
Hur tänkte du nu?

Lyssnar på SMOOTHIE på spotify, en lista från sonymusicentertainment och städar hela huset. Jag är fortfarande förkyld som ett stör (det känns lite som att jag har feber fast jag egentligen inte har det) men mår relativt bra ändå!

Jag har äntligen bestämt mig för vilket abonnemang och vad för telefon jag ska skaffa i januari! En samsung galaxy S med teliaMax25, det kommer bli så sjukt najs.

Om en vecka kommer VINA hit från Brasilien, och vem kan inte tycka att det är fantastiskt?? Jag kommer också att ha jobbat mitt sista pass för i år, vilket innebär två veckors ledighet att spendera på julmys och didaktiksplugg. Jag har också fått mina betyg från förra kursen, samt fått reda på hur mycket jag kommer att få jobba nästa år.

Om två veckor är det jul och mina systrar är alla hemma och allt kommer vara jättemysigt! Vi kommer även att bestämma när fyra av oss i familjen ska åka till Kina och ha superkul i en vecka :D

Om tre veckor kan det hända att jag kanske åker till Sundsvall, men jag är inte säker än... det är oavsett nyårsfirande på g och det är ju alltid najs. Jag kommer också att beställa min telefon och mitt abonnemang jag pratade om ovan :D

Om fyra veckor har jag börjat jobba igen, vilket är rätt najs. Jag gillar mitt jobb!

Om fem veckor har jag fått min telefon!

Om åtta veckor åker jag på en Eurotrip i två veckor med min barndomskompis från Australien!

I april har jag ansökt till en folkhögskola i Kävesta.

Någon gång under terminen kommer också de fyra ovan nämnda att åka till ovan nämnda Kina!

Det kommer att bli en sjukt trevlig termin :)

Iofs så kommer kanske Lois att bli antagen (hoppas!) på utbildningen hon har sökt, och då kommer det ju att bli en hel del mycket tråkigare här i krokarna. Iofs så har min fru flyttat till Gävle så det blir kanske inte så ensamt ändå! Och fröjd och co; bor kanske kvar ett tag till, och Clementin bor ju i princip i Gävle också... Om jag får en ökad tjänst så kanske jag själv flyttar till gävle också, men det är en senare fråga.

Funderar på att låta håret växa ut igen. Jag älskar att ha kort hår, men jag trivs inte med att känna som att man per automatik blir tagen för lesbisk... Det kanske bara är jag som känner det men... det är ju mig det handlar om just på den punkten!
Mamma kommer för övrigt att blir överlycklig om hon får reda på att jag har sagt detta...!

Äh, nu ska jag återgå till mitt husstädande! Vi hörs senare någon gång!

Ps. har nyligen läst i genom några utav mina tidigare inlägg. Jag skriver, som tidigare konstaterat, mest nattetid, vilket inte är den mest positiva tiden av dygnet... Jag mår relativt superbra resten av tiden! Bara så ni vet. Ds.


Tack för ordet.

RSS 2.0