schlagerfestival och sjukdomsbeklagande

Kvällens schlagerfestivlan var en besvikelse, så som så många andra schlagerkvällar. Denna var dock en större besvikelse än vanligt, då mitt förväntade sällskap reduserades från 4 till 2 till 0... så jag satt alldeles själv med mina två rader mjölkchoklad och hade inte ens någon att kommentera kläderna tillsammans med.
Som ni förstår så var min kväll inte någon vidare fröjd.
Jag måste dock poängtera vikten av Esta Noche-låten, som slog mig irriterande på näsan! Jag ville bara rycka tag i öronen på de små gossarna och smälla in lite vett i deras små sinnen, att Tu y yo, Esta noche, Ahahah inte nödvändigtvis är Amour! Att det troligen inte är fallet när de också rappar om dans och höfter som rör sig i takt med musiken, utan det är ren och skär KThet (om ni ursäktar mitt grova ordval) som detta handlar om mina UNGA POJKAR.

Nä, ursäkta mig, men jag blir så upprörd (men gud, vad är det för ord jag använder?) när folk använder sex och oklädda kvinnor som medel att skaffa sig populäritet. Det är i och för sig ett bevisat faktum att det fungerar, men det blir inte ett bättre tillvägagångssätt bara för det, i mina ögon.
Jag satt hela Killing me tenderly och väntade på att den ena flicksnärtens uringning skulle tappa sin fyllning, och såg  morgondagens rubriker framför mig: "VAD-HON-NU-HETTE visade BRÖSTEN i DIREKTSÄND SVT". Hon får visserligen skylla sig själv, men jag skulle fortfarande inte vilja bli känd för mina bröst när det är innehållet i min hals som är min högsta kändis-önskan.
I och för sig så säger man ju att man ska använda bröstet när man sjunger... men det är skillnad på att bli känd av det ena eller andra, om jag formulerar det så.

Usch, hela dagen har varit relativt kass idag.
Somnade från Opeth runt halv 1, och vaknade runt tio. Hade verkligen inget skäl att kliva upp (det fanns ingenting att äta i huset ALLS) så jag stannade i sängen till klockan tolv, och tog 1-bussen från pappa till mamma. Väl där så läser jag manga till klockan 5, då jag äter middag och får reda på att jag hade kunnat ta bussen-som-precis-hade-gått tillbaka om jag hade velat haft ett liv, och nästa buss skulle bara möjligtgöra ungefär 30 minuters umgänge och kändes rätt trist....
Jag fortsätter helt sonika att läsa manga till klockan 8 då melodifestivalen börjar, men får som sagt veta att jag skulle bli ensam med min fjärrkontroll... plus att melodifestivalen sög (utom Petra, för jag älskar henne ironi).

PLUSplus att min förkylning har fortsatt sitt party i mitt imunsystem, och jag lider av ont i halsen, nysningar och ett kontinueligt snytnings-behov.

PlusPlusPlus att jag har blivit erbjuden att gå på krogen TVÅ gånger ikväll, och första gången frågan ställdes kunde jag inte gå för jag skulle se på melodifestivalen med familjen (TRODDE JAG) och andra gången för att jag inte kände mig frisk. Jag skulle verkligen vilja gå!!!!! Men jäkla... jag har ingenting att svära åt.... tusan.... JÄRNSPIKAR!

Nu ska jag räkna matte...

FARVÄL!
// Fantomen på upphällningen.


herregudvadtidengår

Det var nu en vecka sedan jag bloggade senast, och jag erkänner öppet att det faktiskt inte har blivit så mycket bloggande över huvud taget den senaste tiden.

Jag har verkligen inte haft tid över, känns det som.

I och för sig så vet jag inte hur stor roll det spelar för er vardera jag bloggar eller ej, men det känns ändå som att jag borde rycka mig lite i kragen, och slänga ner mig framför datorn lite mer (jag är nog ungefär den första i världshistorien att säga så....), baserat på min bloggstatistik.


Och nu har jag ingen aning om vad jag ska skriva.

Babe firade sin 20nde födelsedag under veckan som gått, och det blev förstås party och även en liten släktträff för min del.
Det var faktiskt en annorlunda företeelse för min del, att så många släktingar var med på en födelsedagsfest. Jag är van vid att födelsedagsmiddagen (eller nåt) firas med respektive och familjen. En liten men tapper skara som samlas för att njuta av goda vänners lag.
Nu är dettta förstås ingenting negativt, utan det påminde mig bara om hur långt borta alla mina släktingar bor, och om hur annorlunda allting hade kunnat vara om man, som en utan mina farbröder och dennes familj, bodde kvar runt samma stad som min farmor och farfar (denne mor och far alltså). Hur annorlunda min syn på mina far-föräldrar är om man jämför med mina kusiner som lever kring henne samt. honom...


Sen så har jag APont i halsen, och världens snuva som jag inte har en aning om var den kommer ifrån!
Så JA, jag blev glad när de strök Cool Rider från spellistan på våran sista skolkonsert (nästan), så jag slapp sjunga själv, om så bara för en stund... Jag var rädd för att om vi hade spelat den så hade nog tyvärr publiken dragit hem redan under min första text-rad.
Eller, kanske inte, men jag var rädd för det!
Men, denna snuva har smugit sig på mig som en tunn vind om våren, omärklig tills den har kastat sig över dig, och pinar mig så som bara det allra mest elakartade tortyrredskap.
Nästan, iallafall...

Nu ska jag nog förflytta mina fötter till min säng, och kanske läsa en snutt alt. sova.

Ha en fortsatt underbar vecka! Imorgon väntar Opeth på mig!


Dock får ni njuta av The Cardigans - Please Sister och inte Opeth idag.
Jag sparar det till senare.
(Nej, det är inte en cool musikvideo, men jag hittade tyvärr ingen annan...)



Farväl!


fredagsmys

Rom och Champis (inte den ultimata blandningen, men funkar absolut) och yogurthtäckta torkade jordgubbar.

En helt okej, kväll.


Inte att glömma att jag har läst 50 kapitel av Bleach också!


Farväl!

konsert och heroes.

Onsdagens slutkonsert ägde! det var så sjukt fint, och trots att jag inte gjorde en märkbart överväldigande insatts så hade jag stört kul hela kvällen! Både tvåor och treor var heltaggade, och mor, far, niklas och martin kom och njöt ögonen på oss där vi underhöll med sång och musiserande.
Jag lyckades faktiskt sätta stämman på Rush of blood to the head, vilket överraskade mig något eftersom jag satte den för första gången repet innan ungefär! Jag blev impad av mig själv!

Efter denna underbara konsert hamnade jag så småning om hemma hos Martin (efter en snabbis förbi bowlinghallen, tack för skjussen Billner(s mamma)!!)  i soffan med mjölk, bullar och choklad = <3 .

Dagen efter sjukanmälde jag mig, och spenderade dagen med att se på heroes (tredje säsongen) och tyckte att livet var sjukt mysigt. Halv fem befann jag mig dock i replokalen, och diskuterade lite band-konstateranden, men började gå hemmåt redan runt 6 för att jag var så sjukt trött, och ingen annan var särskilt överdrivet taggad på att repa heller.

Jag drog till pappa, och nu sitter jag här. Tragiskt nog så har jag sett klart på alla One piece avsnitt som finns online, men jag har ändå lovat mig själv att försök titta lite på Bleach istället. Har hört att det ska vara helt okej!

Vi får se vad som händer restan av natten.

Faväl!

Semlor i mammas kök

You are treated the way you treat others.


PS. Kostar tydligen hela SEXTIO kronor i inträde imorgon på drömmis... brilliant planering att få reda på det dagen innan? Det ägde INTE. DS.


Farväl!!

pågående genomgående genomgång på gång!

Förbandet till Hello Saferide var ett jättefint band wid namn Two White Horses, som spelade enkel musik med asfina stämmor ( = Lena är häppie). Själva Saferide var inte lika bra som jag trodde att de skulle vara, ljudteknikern var lite halvtaskig och mixade ljudet lite underligt... men det kanske skulle bara lite halvweird, vad vet jag!

På bussen på vägen till el konserto mötte jag en underlig figur vid kallad Twins, och vi kom på den eminenta mening som jag tyckte passade så bra som rubrik idag. Han skulle på party, och jag skulle på party-konsert.

Jag är väldigt glad! Även fast det självklart alltid finns någonting som trycker innuti bröstkorgen, mänsklighetens förbannelse, så känns det inte. Jag är så pass glad, rent allmänt, att det inte märks eller känns. . . Det enda som känns lite underligt nu är det nu är läppbalsam:et jag införskaffade på willys för 28,90 och som bokstavligen bränner på läpparna, och den ovana smaken av kyckling och spenat (en ingrediensblandning som jag inte har träffat på förut) i munnen.

Jag är taggad på balen. Jag är taggad på slutkonsert (18 februari, klockan 19, Drömfabriken). Jag är taggad på studenten. Jag är taggad på att flytta till Sundsvall (med undantag att det innebär att jag måste skiljas från min kärlek). Jag är sjukt taggad på ANNA TERNHEIM!

Jag är så sjukt taggad att jag ska ta och plugga lite matte, kanske ta en tupplur (två timmars sömn under natten är inget opptimalt), sova en stund, studera drömmar, blunda för världen... Jag kanske hittar på någonting mer kul också, som typ kanske öva på att kompa med plektrum (ett mysterium som inte ännu har blivit upplyst för mig), men jag börjar med det där! Kanske ett one piece avsnitt?


Farväl!

happie horse

Äntligen är jag klar med det där förbannade samhällskunskaps-provet. 3 sidor, och lika många timmar senare, liksom. Min mamma kom med den brillianta idéen att göra textstorleken en storlek större, så jag ligger numera på smickrande 4 sidor.

Juice spelade ännu mer på idéen och tänkte radavstånd 4,5, men jag hade tyvärr redan hade hunnit skicka iväg det då... men det hade varit sjukt kul att se hennes min när hon öppnade det dokumentet!


Jag ska försöka packa lite och sedan ska jag slänga mina fossingar på en buss in till sandviken och träffa gissa-vem. Jag är sjukt taggad på Hello Saferide imorgon, och hoppas att allt blir underbart (som det självklart blir).

Jag återkommer med vidare kommentarer om konserten när jag fastnar vid en dator nästa gång!

Farväl!

uhdsfövsdvhf

Ja, mina vänner!

Samhälls-hemtentan är mitt plågospöke just nu, och försöker verkligen döda mig så mycket det går.

Arbetet ska vara inlämnat i word, och mailat till min lärare imorgon (senast klockan 23.59), efter två och ett halvt dygn att skriva det.
Grejen är att jag hade matteprov idag, och pluggade till det igår. Där rök ett dygn.
Alltså har jag bara 1 och ett halvt dygn kvar.
Och jag måste alltid anteckna stödord för hand innan jag skriver i word, så att jag får en struktur på allt. Vilket innebär att jag i princip måste skriva det två gånger, en gång för kort för hand och färdigtuttänkt i huvudet, och sedan skriva långt i word efter det.
Alltså, ett och ett halvt dygn att skriva en uppgift, som jag, för att kunna förstå vad jag skriver om, måste anteckna om först en gång, och fundera ut vad jag menar...

Det kanske alla gör, men jag tycker helt enkelt bara inte att tiden kommer räcka...
Drabbades, om jag ska vara ärlig, av lite panikångest över att jag var så fruktansvärt otaggad på att skriva den här uppgiften men ändå visste att om jag inte skriver den nu så kommer jag att måsta göra om allting igen senare...

Så handla balklänningstyg får vänta till nästa vecka... SUCK.

Livet tuggar mig lite i maggropen just nu, i detta ögonblick... Men, det kommer en dag imorgon också (hoppas jag!)

Farväl!

HAJHAJ *dumdum-dumdum-dumdum*

Här sitter jag i mitt överstökiga rum.

Jag fick rusa till bussen igår morse, eftersom jag lyckades med the great achivement att vakna cirka en timme efter jag planerade. Tio över åtta öppnade jag mina sömndrukna ögon och slängde en kortvarigt blick på digitalklockan.
Kortvarig, eftersom jag genast sprang upp som en fjäder och förbannade mitt om-somnande huvud. . . Promenaden till skolan sköts upp med en halvtimme, och även så min ankomst till dagens först lektion.
Detta gjorde dock ingen större skillnad, för det råkade vara en kurs som jag kan det mesta på.

Under promenaden till skolan fick jag det stora nöjet att njuta av min nyoffentliga kärleks sällskap, någonting som jag självklart uppskattade oerhört mycket!

Väl i skolan hände det inte särskilt mycket.
Men jo, vi hade yoga, och jag fick reda på att det är oerhört mycket jobbigare att stå i Hunden och Bordet och Allt-vad-det-heter än jag från början förväntade mig! Trots att jag inte fick erfara någon träningsvärk (såhär i efterhand) så märkte man att man skulle behöva börja träna igen (!!!!) för mjölksyran kom krypandes som en ångerfull älskare, snabbt och obemärkeligt... men jag vet ändå inte om det är yoga som är mitt livskall här i livet. Det är för statiskt träning för att jag ska kunna finna nöje i det.

När jag så hade fått njuta av yoga, och resterande av skoldagen, förflyttade jag mig till Gefle och min systers lilla, söta lägenhet på hörnet och firade hennes födelsedag med sång, glass-med-kanderademandlar (supersött och lika gott som det låter) samt jordgubbar, som körsbäret på bananaspliten (som dom säger i skåne).


Efter alla de strapatser som utspelades i min kära fmiljemedlems sällskap, styrde jag och resterande av famijlen stegen och bilen mot s-viken, och handlade.
Jag väntade rastlöst på att detta skulle ta slut, ty att handla har aldrig varit en utav mina favoritsysselsättningar, och längtade upptrissat till att vi skulle komma hem, så att jag skulle kunna åka packa ut gym.kläder ,och packa in lite annat (läs: skolböcker) som jag skkulle ta med mig hem till min käre karl. Ty jag hade fått tillåtelse att plugga matte hemma hos honom, och detta var inte ett tillfälle jag var särskilt benägen till att missa. Ett tillfälle att få lite sällskap när man pluggar (ved och brasa!) och inte vilket sällskap som helst, utant sällskap som man är förtjust i.

JAG BLEV SÅ SJUKT SUGEN PÅ EN SEMLA att jag köpte en portello, och ska se hur pass väl det funkar till en flaska rom. Vi får se, men det är onekligen de små expeimenten och överraskningarna som gör livet lite livat, så att säga!

Sömnen hela veckan har blivit något förskjuten, alternativt obefintlig, så jag ska nog försöka gå och lägga mig ganska snart ikväll. Men först vill jag har en semla!

Farväl!

prettyprettypretty

Läxor suger. Hemarbeten suger...

...för då kan inte jag åka hem till den superdunderundebaraste människan i världen och sova där!


Superdunderunderbarastemänniskaniväääärlden.




Farväl!

ohörbar sovmorgon

Jag mådde i vanlig ordning illa även i morse.

Jag och min bättre hälft steg upp runt halv nio, och jag sjukanmälde mig och denne drog iväg till el school.

Jag somnade om...... och vaknade av att mobilen ringde.
- ...Jahallå?
- Hej! När kommer du in idag? (tänker: Vad? Jojusta, balklänning, kolla tyg...) Har du slutat än?
- ... Hur mycket är klockan?
- Kvart i tio. (tänker: när tusan skulle jag kunna sluta såhär tidigt?)
- Jaha, men ja... jag är hemma sjuk idag, men jag kan ju komma in runt fyra?
- Jovisst... men om du är sjuk så kanske du kan komma in nån annan dag?
- ... mjo, det skulle vara soft.
- Men vi syns på fredag?
- Ja, et gör vi. Jag slutar tidigt!
- Soft! Vi syns!
- Ja, det gör vi!

Kollar klockan... kvart i TRE, inte tio....
Jag fick en rejäl sovmorgon alltså!

Farväl!

Helghelghelg

Tyvärr blev fredagen lite spinnad... Jag var helt enkelt ett svin, oavsiktligt, och menar att så snart som möjligt make it up to den inblandade.
Jag har dock plågats av detta dryga misstag hela helgen.

Fredagen spenderades of course med min far, födelsedagstårta, Majs, och Sara&Elias.
... *insert misstag/missförstånd*...
Pappa gick dock och la sig halv tolv, och runt ett så var jag hemma hos Martz. Där hälsades jag välkommen av SJU karlar som formligen kastade sig över mig i högljudda glädjerop och välkomstkramar! Jag kände mig sjukt cool just då, kan jag verkligen säga. Tråkigt nog så hade hela sällskapet dragit inom en och en halv timme, och kvar blev jag, Martz och Fredde, ensamma och utelämnade i en mörk värld under en sen vinternatt. Dock hann det bli några brottningar, en kräkningsvarning och ett hopp i snön utan ytterkläder(!) innan allting lugnade sig inför natten (läs morgonen, klockan tre).

Vaknade gjorde vi förstås också (vissa tidigare än andra) och Jag&Martz ringde Bennie för att höra hur mycket han vägde... ett samtal som tog närmare en timme. Effektivitet, ett ord vi aldrig lärde oss i skolan.

Dagen fortsatte i en promenad hem till pappa, lite städning OCH BESÖÖÖÖK.
Mellan halv 7 - 8 ramlade det in lite folk från lite här och där, och vi samlades i vanlig ordning i mitt kök och åt den obligatoriska inte-intaget-innan-jag-kom-middagen (även jag). När alla hade kommit fram till mig så lade vi maten åt sidan (någon lade även extra mat på min tallrik varje gång jag vände ryggen till... jag fattade det aldrig och fick till slut ge upp och slänga det jag inte orkade ><) och lade i en växel kallad MelodiFestivalen!
Redan i början hade de flesta skiljaktigheter som delade in oss i vissa musiksmaks-grupper, men den största meningsskiljaktigheten var nog -Brudar! - Piano!!, som fick oss alla att asgarva till slutet av pogrammet.

Svenska folket valde tyvärr Alcazar framför Scotts (vilket var LAME) men lyckades iallafall skicka iväg Emila direkt till finalen.


Men, gott folk, kvällen fortsätter naturligtvis! Och detta gjorde även vi, men, istället för att styra stegen mot gryningen så förde vi våra fötter mot Lillis, och klunkade drinkar och öl i måttliga mängder till klockan slog tio i ett.
På Lillis hade vi nöjet att träffa en alkis som predrikade livets sanningar, så som: Ni ungdomar, ni är sandvikens drömmar! Ni är mina drömmar!" och "Säg inte hallå, det är som att säga fuckyou.", vilket vi med blida ögon lyssnade på och lade till hjärtat.
Några utav karlarna i sällskapet beslutade sig även för att utforska sin läggning en sekund, och mitt framför mina ögon -SMACK- slår två par pojk-munnar ihop och förgyllde min kväll så som ingen anan kväll har varit förgylld. Till min stora fröjd fick även jag hänga på denna händelse, och ett triangelhångel utbröt längst mot väggen, och i hela sällskapet utbröt något som man skulle kunna beskriva som uppspelthet. Trots att det bara var vi tre berörda (i det ursprungliga sällskapet) som faktiskt hånglade den kvällen var det inte utan att någon utav de övriga ringde till Vännen Sin för att få ett ev. tillstånd att få joina (tyvärr för denne så blev det ett nej...).
Jag lyckades med det stora accievement:et att SPÖA NÅGON PÅ GUITARHERO o-nykter och o-erfarenhet till trots. 99% på Jerrie(-eller-nåt).
Kvällen urartade lite smått, med ännu mer hångel och en uppraggad ditkommen kamrat till mig som även han joinade vårat triangel-konsept (efter en smärre övertalning). Mochos happie faces!

Runt klockan 12 fick jag jätteont i magen, och spenderade sista timman med att ha kräknings-varningar (som jag för allt i världen inte kan lista ut hut jag fick, eftersom jag varken är gravid (NOT!) eller hade förtärt särskilt mycket alkohol ditills) och ha kul samtidigt. Klockan tio i ett så tog jag iallafall mod till mig och bad om att få gå, vilket resten av mitt resterande-sällskap-minus-en självklart gick med på. Vi strosade i godan ro hem, under hjulnings-utmaningar och jack-påtvingningar.

Sömnen inföll någon gång runt tre denna natt med.

Jag vaknade runt 6.00 eftersom mitt magont och min kräknings-känsla inte ville låta mig sova längre... Jag behövde dock aldrig använda något poslintåg utan klarade mig gott utan, trots vissa ögonblick av tveksamhet. X:et gav sig hemåt med tolvbussen (har jag för mig), Eve drog halv fyra, och Martz drog hem till sig kvart i 7.

Nu sitter man här, klockan är 9, och jag lider fortfarande av magåkomman jag lyckades införskaffa för ca 20 timmar sedan och våndas i plågor.
Eventuellt kommer min fästman (in our minds) hit igen, men annars så får jag helt enkelt öva saxofonläxan i ensamhet.

I vilket fall, farväl!


saks&fån

Jag skulle spela saxofon på Same old son and dance var det tänkt, men jag insåg nyss att jag skulle måsta spela i Db, tonarten med näst flest b-förtecken av alla... Så jag tror att jag hoppar det för jag kommer aldrig kunna göra ett bra solo på en sån tonart. Jag är helt enkelt inte tillräckligt duktig, och kommer inte hinna bli det på två veckor heller... Detta är ett nedslag för min del, eftersom jag knappt har fått använda min kära saxofon till annat än lektioner, och det är väldigt trist.

Imorgon slutar jag tidigt och ska göra allting som jag inte redan har gjort under veckan:
Göra en synundersökning
Köpa paket
Ge klänning till Maria K
Ta ID-kort
Fixa ID
Fixa internetbank
(hur har jag kunnat leva utan det så länge? jag vet det knappt själv)
Ev. boka tid till handledarkurs.


Jag konstaterade igår att jag inte kommer kunna spara mina 500 kronor den här månaden... Enbart 200 tappra kronor kommer att insättas på mitt sparkonto denna månad, men jag tror ändå att de kommer att trivas med de redan inneboende.

I nästa vecka vankas anmälan till bal, och balklänningstygs-inköp (eller åtminstonde lite look-out för det) och även Hello Saferide på Spegeln i Gefle.
Taggad till tusen på alltihop!

Och herre gud, Lena planerar att gå och lägga sig NU! Det är inte sant! Det är helt otroligt! Jag tror att.. jag tror att... Ja, jag ser grisar flyga utanför fönstret!

Farväl!

Wiskas in the mjawr

Jag och far har helt nyligen tittat klart på ännu en numb3rs-CD (dvs ännu 2h och 40 minuter framför tv:n), men denna gång kunde jag njuta av det tillsammans med ungefär 3 cl rom. M-m-m säger jag! Det måste vara något av det godast som finns. . . När man väl kommer förbi att man bränner tungan av sig så är det sjukt gott, och jag kan knappt vänta till jag har införskaffat en flaska coke on the topp, liksom.

Min schema för resten av veckan blev något spoilerat, insåg jag sent igårnatt. På fredag blir det inget party utomstans, utan min kära fader firar sin födelsedag och jag känner att jag inte skulle kunna avstå denna chans att försäkra mig om att detta blir en lyckad dag för min ömma far.

nu måste jag springa i säng (=stänga av datorn) för annars kommer denamme att få hjärtsnörp.


Farväl!

Aaaaah, sovmorgon.

Jag vaknade imorse... KLOCKAN 10.50!

Sovmorgon till klockan 13.00.
Det var rätt soft, måste jag säga. Men jag tvivlar på att jag kommer kunna somna i god tid ikväll, men det var lätt värt det. Det är så himla svårt att komma upp på morgonen när man är hos pappa. Jag vet inte riktigt varför men det kanske har någonting att göra med att fönsret sitter på fel sida... det blir kanske inte lika ljus på morgonen som det blir hos mamma... Jag vet inte, men det är ett konstaterat faktum att jag har svårare att komma upp på morgonen hos pappa.

Jag kan exempelvis kliva upp 20 minuter innan bussen går hos mamma (och komma i tid) emedan jag hos pappa kan kliva upp en timme innan jag måste gå från hemmet, och ändå lyckas komma tio minuter sent till första lektionen. Allting tar på något vis tre gånger så lång tid...
Detta kan ju iofs bero på att det är så sjukt nära till skolan från min kära far.

Frågan kvarstår och likaså gör mystriet.


Det är party hela helgen planerat för mig, otippat nog.

Det sker en drastisk förändring när man hamnar över 18-gränsen.
Plötsligt så är man på krogen varje kväll.
Detta, mina vänner, var ett senario jag inte hade sett framför  mig, och min stackars plånbok ser rätt död ut i slutet av varje månad, eftersom jag glömmer att räkna med pub-besök i den månatliga budgeten. Epic failure enligt vissa kanske, men jag kan iallafall med det argumentet avhålla mig alla anklagerser om en eventuell alkoholism! Detta är alltså ingen nackdel i mina ögon.

Nu ska ni få njuta av mitt nyupptäckta band System of a Down (med det inte sagt att det är ett nytt band, utan det är bara jag som äntligen börjar lyssna på dom) som framför låter Deer Dance (deer-låten alltså).






Farväl!

Hej hej på dig min bror

Allting är så sjukt skönt.
Jag sitter på ArrKo och plankar tribute to Linn (Anna Ternheim ofc) och underhåller mig fram till dess att jag ska springa hemåt.

Alla arbeten är klara utom svenskan (som jag kan göra lite senare), och jag behöver inte känna någon stress inför någonting i heeela världen!

Spenderade hela fredagen mellan halv fyra och två på natten med att titta på one piece ( minus ett tvåtimmars fån-samtal med Martz) och hela den var alltså helschysst.

Jag öppnade mina ögon runt tolv dagen efter och insåg en timme senare att jag skulle till Gävle för att lyssna på Kammarkören som skulle framföra ett av mina körarr och ge mig lite feed-back på hur den fungerar. Eftersom jag ändå skulle till gävle så kom jag på den brillianta idéen att KAX bor ju i gävle! Jag spenderade resten av dagen i hennes sällskap, då hon först följde med mig till katolska kyrkan och lyssnade på kören, sen fick jag följa med och spela in lite imp.music och sedan hängde jag med henne på Old Saints. Martz hörde av sig senare under kvällen och även han henkade på till el pubbo (och tvingade i mig en shot ffs) och förgyllde kvällen för oss alla. OCH DÅ MENAR JAG INTE PÅ SAMMA SÄTT SOM KILLEN I RAGGARBILEN GJORDE NÄR HAN MOONADE FÖR RAGGARBILEN BAKOM!!!
Han cheatade även med sig hem till mig mot kvällningen, och vi kom fram till att om vi skulle gifta oss så skulle han få byta efternamn för min namnkombination skulle låta mycket mer weird än hans. Vi träffade Johan på bussen och fick därmed sällskap ända till slutstationen.  Väl framme fick Martz sedan nöjet att få träffa min vandrande pinne än en gång (den lever fortfarande).

Dagen efter drog han hem till Fredde och jag hem till pappa och förtärde en semla.
Det var softigt.
Efter det såg vi (jag och far) 2 timmar och fyrtio minuter Numb3rs (världens coolaste kriminalserie).

Sedan väntade en ännu en natt.

Och nu sitter jag här i skolan med Tribute to Linn och System of a Down.

Farväl!

RSS 2.0