THIS IS HOW TO BE A HEARTBREAKER - Marina and the Diamonds

Hejsan!
 
Kul med lite omväxling i könsrollerna.
 
Jag tycker verkligen inte att det ska finnas könsroller över huvud taget. Människor ska få vara så som människor vill vara (inte nödvändigvis att alla ska få göra precis som de vill med allt och alla, men att det ska finnas plats att vara gay, bi, transexuell eller vad man nu trivs med) och alla föreställningar och idealdamer i reklamer musikvideos, filmer m.m. (t.ex olika tolkningar av halloween-kostymer här) får mig allt som oftast att må dåligt inombords, och detta är ett litet, oseriöst sätt att balansera upp det.
 
 
 
Tack för ordet.
 

Au Privave - Carolyn Graye feat. Jessical Williams

Hallå, hallå i blåbärsskogen!
 
Klockan är i skrivandes stund 23:58 och om ca 6 h ska jag kliva upp ur sängen och bege mig mot Tullinge Station, där jag kommer att få köpa en efterlängtad "Lösningar och Ledtrådar" till Heurekas Fysik A-bok. Herre vad jag har letat efter den! Förlaget har gett ut en nyutgåva som kallas 1 istället för A, vilket gör att den gamla versionen hastigt försvinner från världens yta. Jag hittade 41 annonser på blocket när jag sökte. Mer än hälften visade sig beröra bok B, inte A, och en tredjedel utav de övriga kostade lika mycket begagnad som ny (vilket jag, av principskäl, vägrar köpa). De kvarvarande 2/3 mailade jag och har nu fått svar ifrån 3 stycken, yippie!
Två klasskamrater ska få köpa dem av mig för inköpspris, så då är vi iallafall 3 till som kommer att klara fysikkursen.
 
Ma C-kursen känns överkomlig och Kemi A känns också greppbar. Däremot ligger jag efter, så jag kommer att spendera de närmsta två-tre dagarna med att ta igen. Mina klasskamrater har redan börjat pika mig för att jag inte är i skolan så jag är inte supersugen på att vara hemma tre dagarn den här veckan men jag kommer verkligen inte att hinna ikapp om jag inte sitter och streck-kör.
Jag har inte hittat min studietakt än. I början pluggade jag mycket efter skolan och sent om kvällarna, men att åka hemifrån klockan 07.00 och inte komma hem förrän efter 20.00 fungerar inte. Jag hinner inte äta och ha down-time innan kl 23.00, och 7 timmars sömn är inte tillräckligt för undertecknad... Jag känner mig lite fånig över att jag är så noga med sömn, men samtigt så känner jag mig lite fånig över att jag känner mig fånig över det. Paradox!
 
Har haft en sjukt fin helg med sittning, pub, kort jam, födelsedagsfirande (inte min egen) och asfint sällskap.
Idag var Tweener över och tog en sushi och en promenad runt Stockholm! Det var asgött, vi har inte setts sedan mitten på sommaren och nu kanske han ska få jobb här! Det vore jätteroligt!
 
Jag känner mig så bortskämd med bra människor, nästan surrealistiskt bortskämd!
 
I övrigt är skolan köttigt, människorna awesome och min fritid nästintill obefintlig.
 
 
Tack för ordet!

RSS 2.0