Unambitious beginning, unambitious end - B:atic

Jag har nu genomfört min 4e flytt på 2 år!
 
(Det är inte med flit som jag mest bara uppdaterar om flyttar, det blir helt enkelt så när man bor där jag bor.)

Numera bor jag på andra sidan staden, och det känns riktigt kul att få se lite nya nejder. Boendet är rätt annorlunda jämfört med hur jag bodde innan och det känns faktiskt lite uppfriskande med omväxlingen; det finns flera matbutiker att välja mellan och det är nära till söder. Jag kommer snart att göra mina "första" besök till mina favoritbutiker Goodstore och Adisgladis, och igår promenerade jag runt och såg en massa roliga butiker man kan titta in i så småningom.
Vad som kanske känns lite otryggt är att närmsta vägen till boendet från närmsta större hållplats går igenom en skog som är utan kvällsbelysning för tillfället; jag håller tummarna för att de ska fixa det innan vintern men tar bussen till huset till dess bara för säkerhets skull.
 
Jag har fått tillstånd att ta en liten paus från mina studier ett tag, och det känns riktigt skönt och lugnande. Omständigheterna den närmsta tiden har inte varit optimala, och jag är dessutom väldigt ledsen över att min morfar inte finns med oss längre. Helt enkelt är livet lite mer kaosigt än vanligt, men jag ska få hjälp att ta mig upp på fötterna igen och det kommer att gå bra.
Allt gott!
 
 
Tack för ordet.

RSS 2.0