Coldplay - Death and all his friends

Hejsan!
 
Jag har genomfört min tredje flytt i Stockholm, denna gång tills vidare! Dessutom så är det ett förstahandskontrakt från Adrian, så (förhoppningsvis) lär jag inte behöva flytta på ett bra tag. Visserligen så funderas det konstant på om vi kan hitta en lägenhet inom ett område närmare stan men vi ska hålla oss på plats åtminstone tills sommaren.
 
Jag har nyligen sagt upp mig från mitt jobb, p.g.a. stalkern, och slutar i början av mars! Det känns trist men samtidigt väldigt befriande att kunna fokusera helhjärtat på studierna. Som det ser ut så kommer jag att få plugga upp flera kurser ifrån ettan men det gör inte särskilt mycket. Jag håller tummarna på att jag kan få ett deltidsjobb på den lokala matbutiken och att jag ska kunna underhålla mig där till dess att mina kurser är avklarade, eller till dess att vi flyttar nästa gång.
 
I övrigt känns skolan bra. Då jag slutar jobbet så kommer jag att få stora möjligheter att gå på den veckoatliga sektionspuben, och det känns väldigt kul! Hittills har mina stadiga jobbpass varit lagda under samma kvällar, och därför har mina möjligheter att delta på pubarna varit obefintliga.
Mina klasskamrater är väldigt härliga, och mina ambitioner likaså! Jag håller verkligen tummarna för att jag kan komma in med en fot inom alg-branschen, och tiden lär utvisa vad som händer. Först och främst så vill jag såklart dock klara av studierna och kunna spara pengar inför framtiden (känner mig som en medelålders människa i familjetankar).
 
Vi i kollektivet har, apropå familjetankar, beslutat för att överväga tanken på att införskaffa 2 katter. Jag personligen är inte överdrivet förtjust över utsikten men 2 av de andra vill helhjärtat ha husdjuren, och för min del kan jag säkert lära mig att tycka om sällskapet. Faktum är att vi åkte till ett katthem härom dagen och jag fick se på den finaste katten jag har sett i mitt liv! Han såg ut som om han "hade fastnat i hårtorken", är väldigt mycket mindre än sina syskon och verkade ha ungefär hälften så mycket vett. Troligen så hade han en svår förlossning och tappade lite av huvudet där, eller så växer han bara långsamt, men han var verkligen den finaste kissen jag har sett (svartsmoke är typ den finaste pälsen). Inte för att man ska köpa en kissa bara för att den är gullig... men han har alla mina röster.
 
En tanke som har slagit mig den senaste veckan är att jag inte vill åka utomlands på semester längre. Jag trivs väldigt bra i Sverige, och tycker att alla tågresor är för dyra. Flygen är för dåliga för miljön och jag lägger hellre pengarna på en schysst övernattning på ett bra hotell en natt med god mat och schysst stämning än att resa någon annanstans och leva billigt. Stockholm har dessutom ett väldigt stort utbud av roliga grejer att göra, och det är inom SL-avstånd allting! Dessutom kan jag språket, och det känns rätt najs.
 
Har dessutom klarat av 2 veckors lidande som numera börjar klarna upp tack vare mina fina kombos!
 
 
Tack för ordet.

RSS 2.0