Evil thing

Where do I start, where do I even begin?
Melodyclub - Evil thing!

Supertrevlig låt.

Tyvärr ville inte youtube med så ni får njuta av Boys in the Girlsroom istället.

Den är inte lika bra som Evil thing, men den är ganska bra iallafall...

Sundsvall var iallafall sjukt härligt. Ett superfint väder, trevligt sällskap och en konstant sysselsättning var receptet på denna fullkomligt fantastiska fyra-dagars-period. Parcour, film och puzzel var delkomponenter i våran sysselsättning, och fungerade utmärkt tillsammans!

Det var seriöst superhärligt att åka bort ett tag.
Ibland så vill man bara göra någonting nytt, om ni förstår vad jag menar? Trots att man skulle kunna göra precis samma saker hemma så är det liksom omgivningen som spelar roll. Man kan liksom släppa allt och släppa loss.

Ni förstår kanske att en del spänningar släppte.

Nästa vecka verkar det peka på tältning.
Nu till helgen ska jag till Gagneff, och förhoppningsvis är mitt rum färdigt att slänga in grejer i på fredag.
jag ska försöka ta mig till Arbetsförmedlingen på onsdag, och visa min balklänning för grannen i samma veva.

Nu måste jag springa iväg och spackla!

Vi hörs! Tjao!

Svall!

Jag hade supertrevligt i Sundsvall!

Tyvärr hinner jag bara komma så långt, för nu vill min kära syster ha datorn.

Men vi hörs imorgon!

god natt!

Hmmm, mmmmm

Jag kände att det var dags för en musikvideo igen.




Detta, mina vänner, är Ben Folds Five med The Luckies. En superfin låt som inte är särskilt avancerad, utan mer mysig och trevlig att lyssna på. Det är sånt här jag skulle kunna tänka mig att mitt band skulle göra.

Det skulle vara fasligt mysigt.

Övrigt så har jag skrivit in mig i arbetsförmedlningens databas idag, och imorgon ska jag springa dit och höra om jag verkligen behöver det. Jag fick höra något om bidrag, och om jobb, men det känns så onödigt att skriva in sig om man inte ska jobba förrän om ett par år, om man räknar bort ströjobb som Willys eller på någont café...

Aja, jag får väl reda på det imorgon...

Imorgon ska jag även ta en liten simtur, och rekognisera i min garderob för att se vad jag ska ha med mig till Vallen.

..... Damnit, jag är supertrött! Och klockan är bara 8, det är sanslöst.
Det blir nog sängen om en timme.

God natt!

midsommarhelg!

Hmmm, where to start?

Jag åt en trevlig studentmiddag hemma hos min bandkamrat Annzter. Medbjuden på denna tillställning var också Kay-Ro, våran nya bandmedlem sedan ungefär en månad. Annzter lyckades fixa en FANTASTISK tonfiskpaj och bjöd oss som inte skulle köra bil på Jacobs Creek (som är ett utav de få viner som jag faktiskt inte har haft någonting emot att dricka!) och de som skulle köra bil på tranbärsjuice, grapejuice eller gammal, hederlig mjölk.
Alla närvarande studenter fick en slöjdad ljushållare! Fantastiskt fin!

En trevlig natt, som slutade i många skratt och trevliga minnen.


Midsommaraftonen spenderades i en skog! Alltså, med Martz släkt (haha!) !
Som alltid är det spännande att få träffa folk man aldrig har träffat förut, och det hela blev förstås mycket mer nervöst när det faktiskt var människor man bör göra ett gott intryck på... Jag menar, om man ska ses vid släktmiddagar i framtiden (kanske??) så kan det vara bra om inte alla tycker att man är en fåntratt!
Jag var nådigt nervös, tål att sägas
Det blev mycket bilsnack (jag satt som ett frågetecken innombords, men log som om jag förstod på utsidan... NOT) och jag lyckades bli kompis med minstingen i sällskapet. Han (läs vi) satt i rymdskepp, och letade ledtrådar! Min karl fick, när jag tittade åt ett annat håll, tydligen menande blickar kastade åt sig och kommentarerna: Nu är du fast Martz! Tick tack, tick tack!

... Jag kan dock lugna ner mängden med utalandet: NEJ! Min biologiska klocka tickar inte ner mot ett ev. föräldraskap. Tysta ner tanken, och följ mig istället ner mot min fortsatta redogörelse över det som har skett.

Min karls föräldrar hade av en händelse skaffat samma vin som Annzter hade, Jacobs Creek, vilket jag inte kände var något större minus. Jag lyckades nog få i min ungefär en 3-4 glas innan kvällen var över. Det var supergott!


Morgonen som följde vaknade jag och mitt sällskap runt halv nio och fördrev tiden i två timmar innan vi somnade om... och vaknade kvart i två!
Detta kändes lite som i det senaste lagret enligt väl vi båda (mest han) och intog relativt snart (jag tyckte att det var jättemysigt under täcket och kände inte ett trängtande behov att kliva upp, trots den sena timman) en frukost vid fönstret mot trädgården.

Runt 4 fick jag skjuts till min mor, och efter att inte ens ha umgåtts i ett fullständigt dygn skiljdes vi åt igen.

3 timmar senare började jag gå bort till bussstationen. Väl där tog jag bussen till Sannas party, och sjöng singstar och lite ditt och datt i 4 timmar.

Klockan 11 satt jag och Big B på densamma bussen igen, men denna gång på väg åt andra hållet. Efter några hållplatser dyker Taug, Twins och Gurkan (?) upp och hoppar på dom med!
Dom hade spelat rollspel hos Benny, någonting som jag aldrig i mitt liv har sysslat med. Pojkarna snackade spel ett tag, jag förstod inte särdeles mycket men hade ingenting emot att sitta och lyssna på de strappatser som man kunde råka ut för i DODs förtrollade värld.

Slutligen kom jag hem, och sitter numera här.
Om ungefär fem minuter har jag kommit i säng och har troligen somnat inom densamme tidsramen.

Imorgon ska jag försöka packa lite smått till min Sundsvallsresa och se vad det är jag behöver tvätta innan dess.

Jag åker på tisdag eftermiddag och kommer tillbaka på söndag eftermiddag.
Det var nog allt från mig!

God natt!

kareoke med Elvis.

Jag blev bjuden att följa med att sjunga kareoke på Elvis.

Det var kul, men jag sög så sjukt mycket på att det att jag nästan planerade att aldrig mer ta en ton igen. Ärligt.

Sen sa Big B: Du låter inte sådär på riktigt.
och då kändes det ganska bra igen. Jag kanske kan fortsätta sjunga i mitt band....

Det var skoj, bortsett från att jag sög. Jag har aldrig sjungit kareoke förut offentligt så det var trevligt att skämma ut sig lite inför folk!

Gänget drog vidare till Karma, men jag är tyvärr och kommer aldrig bli en KarmaKnutte (jag hittade på det ordet nu) och hängde på Fr.Fröjd och Twins till Steel istället för att kolla om hennes klass hade behsgad dyka upp än.
De hade de inte, och jag och Twins tog bilen (ZOMG, min kompis har tagit körkort, cooling!) till Karma och gick in och sa hej. Sen drog vi till McDo där jag bjöd på två stora milkshakes (tack Louise!).

Sen fick jag skjuts till busshållplatsen, och träffade på Big B igen.

Vi tog bussen hem. Twins tog bilen.


Jag blev glad ikväll, och det kändes som att jag faktiskt uppskattades.

Jag uppskattade iallafall mitt sällskap.

Jag är lätt på kareoke fler kvällar om det är såhär de slutar.

Tack så mycket!


(Jag åker för övrigt upp till s-vall på tisdageftermiddag, och kommer hem någon gång i slutet av veckan tror jag... in case you wonder! Chiao!)

STUDENTEN och lite till.

JAG FICK ETT TILL STIPENDIUM!

För bästa kvinnliga betyg inom rektorsområde två.

Ett stipentium på ETT OCH ETT HALVT TUSEN!

LENA BLEV INTE NÅDIGT HAPPY!!!!!!!!!!!!!!11111111oneoneone

Mor och systar gjorde ett hejdundrande jobb med min studentmottagning, och jag fick världens finaste presenter (bl.a. ett voodoo-knivställ) och en tårta på SEX våningar med choklad och jordgubbar! Allt var superfint och jag blev supermegalycklig!!!!!!!1111oneoneone

Sedan väntade ett studentparty i Storvik. Jag hade alltid någonting att dricka, men jag lyckades ändå nyktra till till runt halv elva (då jag hade tagit mig hem för att ladda mobilen en stund)... Runt elva firade jag med några andra studenter och hamnade så småning om på Mulliga N-S, tillsammans med P.J, Hertigen av Ketchup och Sheriff Martin. Själv var jag i sällskapet kallad Strutsen eller prins Christian, beroende på hur man såg det, och hur mycket man hade fått i sig...

Jag gick i säng tidigt, tillsammans med mitt sängsällskap, och hade somnat redan runt två.
Jag är inte riktigt någon partymänniska utan jag gillar mer att sitta och snacka och ha det mysigt i sällskapet, liksom.

Aja, min student var helt okej, och imorgon ska jag på kareoke och beställa körlektioner. YES! Jag är taggad.


Jag har redan lyckats skicka iväg mina slutbetyg, tillsammans med mitt samlade betygddokument, och planerar att åka till Sundsvall i nästa vecka! Jag drar troligen vidare på måndagen, men måste vara hemma igen någon dag efteråt.

Jag har en känsla av att det kan bli ganska många turer till Sundsvall den här sommaren!'


Någonstans jag gärna hade velat tagit en tur till är Arvika... Till arvikafestivalen...  och se på Anna Ternheim... och Jenny Wilson... och Parken.... och The Sounds.... och.... och ....och ... alldeles underbart...

DAMNIT! Jag vill, men neeeej, jag kan inte  *big sad up-side-down-smile*...


God natt, jag är megasömnig... Jag kan inte lova att min gramatik och stavning är optimal för tillfället. Jag reserverar mig för dem båda!

Chiao bellos y bellas!

OSJDFIAGDFLBADFGSTIPENDIUM!

JAG FICK STIPENDIUM IDAG!!!!

300 kronor på Bokia.

"...för god musikalisk utveckling, målmedvetenhet, stark vilja och goda prestationer inom musikämnena."

LENA ÄR INTE NÅDIGT HAPPY IDAG!

300 kronor är mycket pengar för någon som har en regelbunden inkomst på 1050 kronor i månaden. Det är faktiskt en ökning på 28,5%! Jag är i och för sig ingen större bokmal (längre, bör tilläggas) men jag har ingenting emot att köpa en konstbok eller något annat jag aldrig skulle lägga pengar på annars... Så jag tor att jag ska köpa en stor och fin bok som jag aldrig kommer lägga sparpengar på, eller starta min egen lilla Terry Goodkind-serie och sluta snylta på pappas.


Någonting jag inte ser fram emot är lördag, för då kommer jag och Martz officiellt att sluta äta godis och chips (!!!!!!!!!). Läsk och glass är tillåtet, men inte godis och chips. Vi har inte kommit på något passande staff för överträdelse än, men det kommer kanske... eller inte... Jag vet inte!

Men vi slutar iallafall med start på lördag. Förhoppningsvis så får man lite ork över och kan dra ut och springa istället!

Jag har nästan lite ångest över hur lite jag rör på mig. Jag har ett simkort och löparskor, men jag kommer mig liksom inte ut, och det hela har inte gjort mycket enklare av att studenten har närmat sig med hejdundrande steg!

Det ska jag försöka ta tag i, nu när jag får en optimal chans!

Nä, nu ska jag nog springa i säng så jag orkar upp imorgon och kan prova ut mina studentkläder!

God natt!


Nationaldagen

Jag och martz (Marx???) lyckades kravla oss ur sängen runt två, sådär dagen efter balen, och lyckades käka frukost ungefär ett toalettbesök senare.

Våra morgonfrissor var to die for!

En stund (en timme? en och en halv timme?)  senare drog denna där iväg hemåt, och jag stannade hemma framför datorn... där jag stannade till min ömma moder hämtade mig klockan halv sex.

GRILLNING!!!

Följde cider och KROGEN! Jag, X:et, Twins, Anna och Nilsson satt på Mulliga N-S fram till tio i tolv då jag kände hur mina ögon började ramla ihop, och jag ville inte råka väcka någon när jag rumlade i säng... så hem vandrade jag!

Men jag hade jättetrevligt hela kvällen (och betalade tillbaka Mr.X hans pngar, och bjöd på en drink-minus-femton-kronor) och sammanlagt lyckades vårat bord trycka i oss tre skålar med chilinötter! Det måste vara något slags rekord!

Jag lyckades tillochmed hålla mig någos sånär dragen hela kvällen, vilket inte händer särskilt ofta! Det var najs!

Imorgon ska jag face-a min ekonomi och sen ska jag nog, om han har lust, spendera en fyra-månaders-dag med Martz...

Jag är verkligen AStrött, och förstår inte varför jag fortfarande är vaken.


GOD NATT OCH GLAD NATIONALDAG (de av er som nu firar det...).

Balen 2009

Balen 2009 inleddes med att min klänning blev klar preciiis när vi skulle ha varit hos Juice (för att där hoppa in i bilen mot stadsparken.) Som ur var hade jag redan innan sminkat mig och fixat håret så det var bara att dra på mig klänningen och RUSA (med bil) till bestämd mötesplats.

"Aldrig gör jag fel... rätt!"
"Haha, du sa fel!"


Efter mycket om och men så hamnade vi iallafall på minglet och stod och FRÖS i en och en halv timme, eftersom vädret hade bestämt sig för att inte tilldela oss någon sol...

Runt kvart i 7 satte vi oss i en ståtlig limosin där det bjöds på en ASGOD champagne (synd att jag inte tog märket) och trevligt sällskap.

Väl på balen fick vi stå och frysa i typ en timme till innan fördrinkarna började serveras, och det var inte förrän efter det som man faktiskt fick sätta sig innomhus vid middagsbordet.

Mitt bordssällskap visade sig, efter nogranna uträkningar, bli Fr.Fröjd och Mr.X till höger och Herr och Fru Osynlig till vänster.  Under kvällen blev en utav oss mer påverkad än oss andra, utan att nämna några namn, med bortförklaringen att denne inte hade ätit ordentligt på tre dagar (det märktes).

Väl under middagen kom Juice på att hon ville ha sina pengar till bilen, men dom hade jag kvar hemma i plånboken. Det hela slutade med att jag och Martz lånade 200 kronor av MrX som provisorisk lösning.

(Jag måste faktiskt avsäga mig lite ansvar eftersom hon ville ha dom runt lunch egentligen men ändrade sig till under balen sen under själva dagen. Jag glömde i rushen bort det, för i mina tankar hade jag redan gett henne pengarna, och fick inte tillräckligt med tid att ändra om i huvudet så det jag ville ha med mig var bara mina kort och mobilen, så lite som möjligt, och pengarna blev som efterföljd hemma.
Det löste sig liksom, men det kändes aspinsamt, men samtidigt så fick jag inga påminnelser... och kan därför inte riktigt lägga allt ansvar på mig eftersom man är fler, och den mänskliga faktorn känns pårtryckande när övrskmlsen ändrades fyra timmar innan det var deadline... liksom
...)

Maten var okej. Vi var alla relativt utsvultna och hungern är, som ordspråket menar, den bästa kryddan, och vi som satt på nedersta våningen fick som tur var maten FÖRST (vilket var ganska lustigt, eftersom vårat Green room var till dem som hade köpt biljetterna sist... ).

Kvällen liksom flöt på, inge större händelser men den var liksom mysig. Synd att det var så gruvligt kallt bara.¨

Dansen var okej sen DJen spelade KOM IGEN LENA! och även fast att mina fötter dog under sista timmen så var det härligt att tvinga sig ner till bryggan i sällskap av Martz, Greken och månskenet. En rå kväll, men det verkade ändå som att det blev varmare i och med att kvällen gick.

Kvart över tolv åkte limosinen tillbaka till Viken, med kollektivt nästan-somnade i baksätet.



Det var en sån där Bli-kär-på-nytt-kväll.

evil question.


Would you think me evil for thinking these mean thoughts?


Detta, mina vänner, kallas tacksamhet.





Jag behövde lägga saker bakom mig.

Tack för hjäpen.

RSS 2.0