Rick van der Linden

Jag kan inte detta.
Jag klarar inte av detta.


Tack för ordet.

Swing life away - Rise against

Rom var fantastiskt.
Det finns egentligen inte så mycket att tillägga till det, utom möjligtvis att jag vill flytta dit så snart som möjligt.

Jag har fått jobb på ett telefonförsäljarföretag, och tycker att det är sjukt läskigt. Ska kolla upp om det finns jobb på ett marknadundersökningsföretag istället, men vill verkligen stanna och få ihop lite cash!
Måste fortsätta kolla upp arbetsmarknaden.

Måste även plugga SJUKT mycket matte! Är superefter och är faktiskt rätt panikslagen.

Spelningen på cafét gick sådär.
Jag var panikslagen hela dagen, och fick spela piano på ett CASIO... Jag ska inte klaga, men... ja... jag håller tyst om det! Jag hann iallafall inte öva så mycket på det innan spelningen började så hade ingen ordentlig koll på hur tangenterna satt och hade ingen pedal.... men... AJA, man kan inte få allt! Nu vet jag iallafall att jag måste skaffa mig en pedal, MINST.
Tack  studieförbundet BILDA som hjälpte mig med PA:t i sista sekunden!

Övrigt från detta... um... Idag var morfar, mor, bossen och syster över på grillning hos min far! Det var schysst!

Och appropå mat så hade jag ett otrevligt möte med en våg för några dagar sen... Jag har inte blivit tjock, det kan jag verkligen inte påstå, men det känns lite obekvämt att veta att det mesta av min nuvarande vikt nog inte är muskler längre, någonting som jag har bestämt mig för att ändra.
Jag behåller gärna vikten, men jag ska försöka omvandla lite grann till muskler istället. Har börjat använda min stegräknare igen, och kliver upp tidigt om morgonen för att hinna med en promenad innan dagens schema påbörjas. Längtar till träningen börjar igen, det ska blir så skönt!
Jag älskar att träna kampsport <3

Aja, nu är jag så trött att ögonlocken faller ner över mig.
God natt!


Tack för ordet.

San fransisco - Scott McKenzie

Skumma dagar har passerat.

Nu sitter jag här igen.

Har mest pluggat matte, så pass mycket som jag har hunnit med.
Idag lyckades jag racea igenom 10 kapitel på 6 timmar, en bedrift jag känner är rätt så okej!

På valborg hängde jag på "klassfest" hos Joker, eftersom Miss Juice och Herr Joker hade bestämt sig för att ha ett gemensamt födelsedagsparty just då. Detta var såklart helNAJS, och superhärligt att se och träffa alla igen!
(OCH JA, jag tänker även här nämna att jag är ganska så arg på den MYGGA som snodde resten av min rom, himla skithög!)
Jag hade dagen till ära bakat en fantastiskt tjusig kladdkaka- och ananastårta till födelsedags"barnen", med viss hjälp från mamma, och är fortfarande fruktansvärt stolt över den! Supersnygg, och trots att ananasen inte visade sig gå heeeeelt med kladdkakan så blev det fullständigt ätbar, enligt mig själv iallafall.

I lördags var jag på OS i storstan, vilket inte riktigt slutade som jag hade tänkt mig.
Hade ont i magen sedan födelsedagsfirandet (ibland tänker jag att det var bra att dom snodde romen ändå... men det berättigar det inte! >.<) men kände att jag ska väl gå ändå, jag har ju lovat!
... halv tolv kände jag ändå att jag inte fixade vara party längre, och började få huvudvärk av musiken, så bestämde mig att gå till busshållplatsen till nästa buss.
Vilken visade sig gå typ en halvtimme senare... Jag kände inte för att gå tillbaka till OS i allt ljud och med magont så jag tog en promenad runt stan istället. Det har nog aldrig varit så skönt med luft någon gång!
Bussen gick, och jag kom hem.

Annars...?

JAG HAR SPELNING DEN 18 MAJ PÅ STUDENTCAFÉT!
Komkomkompisar!


Och på lördag åker jag till Rom, Italien!
Väldigt förväntansfull och riktiiigt taggad!



Tack för ordet.

RSS 2.0