Just like Jesse James - Cher

Kan ha gjort världens godaste köttfärs- och böngryta. I och med detta så kan jag inte längre säga att mina kokkunskaper är helt obefintliga, men jag har iallafall grytan att trösta mig med, och räcker inte det så har jag grön ärtsoppa också, mums! Mat för två dagar iallafall!

Jag har dragit ner helt på mjölk, bröd och pasta, och det känns sjukt bra faktiskt. Faktum är att jag får ont i magen av att äta bröd och mjölk numera, vilket jag tar som ett bevis på att jag inte borde förtära det.

Mitt godis är torkad frukt, eller i lyxfall färsk frukt.
Min frukost är gröt (mannagrynsgröt, majsgröt, havregrynsgröt eller klappgröt) eller laktosfri yougurt, toppat med torkad frukt, krossade linfrön, cocos och solrosfrön.
Jag äter inte spaghetti, makaroner eller liknande. Eller jo, jag tog mig ett paket tortellini när jag hälsade på hos min ömma fader för några dagar sedan, men i övrigt så äter jag inte pasta alls.

Jag trodde att det skulle bli mycket dyrare att börja äta såhär, men det har faktiskt legat ungefär på samma nivå som när jag bodde i sundsvall och åt "som vanligt".

Nu ska jag i och för sig inte säga att jag har levat såhär särskilt länge, bara de senaste veckorna. I och med att jag flyttade hem till Monroe så har man liksom kunnat tagit tag i saker på ett annorlunda sätt än när det var fars som stod för maten. Det känns som sagt fantastiskt! Jag får se pappa varje onsdag (i princip) så jag drabbas inte av alldeles fruktansvärt mycket hemlängtan heller, oh yes! Det känns lite som att jag bor på ett... vad heter det... ett sånt där boende som kriminella får bo i efter en lång tid i fängelse? Livsstilshus?... Aja, jag menar inte att jag har blivit utsläppt från ett fängelse utan att jag liksom ligger i ett mellanting. Halva foten hemma, halva foten hos Monroe. Det känns, som sagt igen, awesome!

Imorgon ska jag äta knäckebröd med granatäpple och guldbrie (gränsfall på min nya "diet", men äh, jag är inte SÅ noga) till frukost. Kanske något grönt på det, för man måste äta upp rester snabbt så att det inte förstörs! Jag gillar inte att slänga mat... uschuschusch!

Nu har jag inget mer att tillägga om den saken... Det blir sängen nu!
God natt och...


Tack för ordet.

Switchfoot - Dare you to move

Jag har precis sett på A Walk To Remember, med Shane West och Mandy Moore.
Ännu en film som jag måste skaffa till min filmhylla.
Jag vill jag vill jag vill.
Så sjukt fin... lite "gammal" men med glimten i ögat och supersupersuperfin...

Låten i inläggstiteln kommer ifrån filmen, och är också superfin.

Pamela var över för ett par timmar sedan, i omflyttsröran. Vi har inte riktigt koll på allt än och besöket kanske inte var det mest aktiva någonsin men det var roligt att se henne igen! T'was!

Nu ska jag göra polentagröt, och sen ska jag se filmen igen, med Lois.
Hon sov nämligen förra gången jag såg den.


Tack för ordet.

RSS 2.0